Müge Anlı düğüne davet etti mi? Arif Verimli ilk kez konuştu

Müge Anlı düğüne davet etti mi? Arif Verimli ilk kez konuştu

Müge Anlı ile birlikte 14 yıl boyunca program yapan daha sonra ekipten ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli, Anlı'nın kendisini düğüne davet etmediğini açıkladı. Anlı'ya kırgın olduğunu söyleyen Verimli, mutluluklar diledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl boyunca Anlı ile beraber çalışan Psikiyatr Arif Verimli, konuk olduğu YouTube programında merak edilen soruları yanıtladı. Verimli'ye, programdan ayrılmasının ardından Anlı ile iletişim kurup kurmadığı ve düğüne davet edilip edilmediği soruldu.

"MÜGE ANLI'YA KIRGINIM"

Psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Arif Verimli, Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programına konuk oldu. Verimli, “14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili iddialara son noktayı koydu.

"Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” Dedi. "Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna da "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için." cevabını verdi.

DÜĞÜNE DAVET EDİLDİ Mİ?

Programdan sonra Müge Anlı ile konuşmadığını da belirten Verimli, düğüne davet edilmediğini söyleyip mutluluklar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN