Müge Anlı'da hayret verici olay! Kaçırılan 19 yaşındaki kız Şanlıurfa'da bulundu, kuma detayı ortalığı ayağa kaldırdı

Müge Anlı'da hayret verici olay! Kaçırılan 19 yaşındaki kız Şanlıurfa'da bulundu, kuma detayı ortalığı ayağa kaldırdı

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı'ya 19 yaşındaki zihinsel engelli Aysu Ayaz'ın ailesi başvurdu. Ankara’nın Polatlı ilçesinde yaşayan ve yüzde 50 zihinsel engelli olan Aysu Ayaz birden bire ortadan kayboldu. Aile ise kayıp Aysu Ayaz'ı bulmak için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Sevindirici haber canlı yayın esnasında geldi. Kayıp Aysu Ayaz bulundu. İşte olayın detayları...

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran, usta gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşayan ve 29 Ekim 2023 tarihinden bu yana kayıp olan 19 yaşındaki zihinsel engelli Aysu Ayaz'ın ailesi başvurdu.

Kayıp Aysu'nun babası Aytekin Ayaz'ın iddiasına göre, Aysu, alt komşusu Fevzi Yıldırım tarafından Şanlıurfa'ya kaçırıldı. Ancak canlı yayına telefonla bağlanan Fevzi Yıldırım, şaşırtıcı bir açıklama yaptı.

anlid.jpg

"AYSU, HER ŞEYİ KABUL ETTİ"

Fevzi Yıldırım, açıklamasında şunları söyledi: "Kız beni seviyor. Benle beraber Şanlıurfa’ya geldi. Sevmenin yaşı var mı, insan kendi yaşında birini sevmesi şart mı, kızın hiçbir sıkıntısı yok. Hiçbir zorlamada yok, kendi isteğiyle geldi. Ayrı evde yaşıyoruz. Kuma üzeri kim kabul eder, kimse kabul etmez. Evliyiz eşimle bir de hangi kadın kuma üzerine getirilmesine kabul eder ki. Beraber yaşayacağız ve bir zaman bir sıkıntımız olmayacak. Resmi nikahlı eşim de beni istediği zaman beraber yaşarız, istemediği zaman çocuklarıyla beraber yaşar. Ben de Aysun’a bütün şartları sundum, o da kabulüm dedi."

anlidfg.jpg

"AİLEM BENİ DÖVÜYORDU"

Canlı yayına telefonla bağlanan kayıp Aysu Ayaz ise ailesiyle yaşadığı zorlukları anlattı. Ayaz, "Benim kaçma sebebim ailem bana 7/24 saat bağırıp çağırıyorlardı. Dövüyorlardı, abilerim boğazımı sıkıyorlardı. Şimdi Şanlıurfa’da bana ev tuttular yalnız başıma yaşıyorum" diyerek son noktayı koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN