Müge Anlı'nın kocası Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun başı dertte! Her şey sahte çıktı

Müge Anlı'nın kocası Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun başı dertte! Her şey sahte çıktı

25 Haziran'da İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Müge Anlı, o anlara dair hiçbir paylaşım yapmadı. Herkes merakla çiftten paylaşım beklerken eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na ait bir hesaptan açıklama geldi. Meğerse o hesap bakın kimmiş?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evleneceğini açıklayan Müge Anlı, müstakbel eşinin İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu açıkladı. Çiftin nikahına dair detaylar merak konusu olurken, geçtiğimiz gün eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na ait olan bir Instagram sayfasından nikahla ilgili bir paylaşım geldi. Adına sahte hesaplar açıldığı için şu an paylaşım yapmadıklarını yazan hesapta yakın zamanda nikah görüntülenin paylaşılacağı yazıyordu. Ama olay çok başka çıktı? İşte detaylar

atvrekor.jpg

MÜGE ANLI'NIN EŞİ PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Düğüne ait bilgilerin olduğu ve Şinasi Yüzbaşıoğlu adına yapılan paylaşımda şunları yazıyordu:

"Değerli dostlar biliyorum nikah törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz ve bununla alakalı çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmamızın sebebi sosyal medyada bir çok adıma açılmış sahte hesap olması ve insanları yanlış bilgilendirmesidir. Bu farklı algı kalkana kadar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatıldıktan sonra bu görüntüleri sizlerle paylaşacağım"

mug.jpg

HESAP SAHTE ÇIKTI

Bu paylaşım birçok haber sitesine konu olurken, olayın aslı ise çok başka çıktı. Adına çok fazla sahte hesap açılan Şinasi Yüzbaşıoğlu tarafından yapılan bu paylaşımda sahte çıktı. Yapılan bu açıklama herkesi şaşkınlığa uğratırken, Gerçek sonradan ortaya çıktı. Açıklamayı Yüzbaşıoğlu'nun adına açılmış sahte hesaptan yapıldığı öğrenildi.

İŞTE O PAYLAŞIM

mugeee.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (239)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
239 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN