Müge Anlı'ya RTÜK tokadı! Esra Erol'u sevindirecek haber

Müge Anlı'ya RTÜK tokadı! Esra Erol'u sevindirecek haber

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için RTÜK devreye girdi. Çok fazla cinayeti programında aydınlatan Müge Anlı bakın neyden dolayı RTÜK'ten ceza yedi? İşte detaylar

Son dönemlerde Esra Erol ile aralarında yaşanan format tartışmasından dolayı gündemden düşmeyen Müge Anlı için bu defa RTÜK yaptığı bir yayından dolayı devreye girdi. ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan bir bölümden dolayı RTÜK üyesi İlhan Taşcı, şikayette bulundu. İşte Müge Anlı'ya şok etkisi yaratacak şikayetin detayları.

anlis.jpg

SEZON YAPMAYA GÜNLER KALA MÜGE ANLI'YA RTÜK ŞOKU

ATV'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için RTÜK üyesi İlhan Taşcı şikayet dilekçesi yazdı. Taşçı dilekçede "Travmaya neden olması ve genç kızı aşağılamaya çalışması ile yayın etik ilkelerini hiçe sayması" nedeniyle üst kurula şikayette bulundu. Taşçı, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının, “yayın etik ilkelerinin hiçe sayılması" nedeniyle derhal bir değerlendirme raporu düzenlenmesini ve üst kurulun gündemine alınması için talepte bulundu.

esraeril.jpg

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINA RTÜK'TEN ŞİKAYET

Uzun zamandır Esra Erol ile aynı kanalda program yapan Müge Anlı'nın Esra Erol'un evli çiftleri birbirine düşüren program değerlendirmesiyle tartışmanın ateşini yakmıştı. İki arasında yaşanan format savaşında Müge Anlı'nın ATV'ye "Ya ben ya o" diyerek resti çektiği söylendi. ATV'nin ise ikili arasında yaşanan tartışmadan dolayı gelecek sezonda Esra Erol'un programına son verdiği iddia edildi. Gelecek sezonda ekranlarda olmaması konuşulan Esra Erol'dan henüz açıklama gelmezken, Anlı'ya RTÜK'ten programı için uyarı geldi. Yayınında etik kuralları hiçe saydığı gerekçesiyle şikayet dilekçesi yazılması talep edilen programın sunucu Anlı'dan ve yapımdan henüz konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN