Nazmiye'den Müge Anlı'ya şok sözler! Canlı yayın açıp ortalığı karıştırdı: Müge Anlı sevgilisine kızdı diye...

Nazmiye'den Müge Anlı'ya şok sözler! Canlı yayın açıp ortalığı karıştırdı: Müge Anlı sevgilisine kızdı diye...

Milyonların severek ve büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı' nın programında araştırılan Nevrigül Alan olayı halen netlik kazanmamış durumdayken, hayatını kaybeden Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye sosyal medyada canlı yayın açıp Müge Anlı hakkında ağza alınmayacak laflar etti.

Milyonların severek takip ettiği Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara hızlı bir geri dönüş yapmıştı. Haftalardır Müge Anlı'da işlenen Nevrigül Alan olayında olay intihar mı yoksa cinayet mi hala belirsizken, Nevrigül'ün ailesinin de katıldığı yayınlar devam ediyor.

NAZMİYE'DEN MÜGE ANLI'YA ŞOK SÖZLER! CANLI YAYIN AÇIP ORTALIĞI KARIŞTIRDI: MÜGE ANLI SEVGİLİSİNE KIZDI DİYE...

Özellikle bu olay birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Çünkü hayatını kaybeden Nevrigül' ün kıza kardeşi Nazmiye, programdaki farklı konuşmaları, hal ve hareketleriyle dikkatleri çekiyor. Nazmiye daha önce ablası için 'Çok zıpladı, ölmeyi hak etti' dediği ortaya çıkmıştı.

z.webp

Nevrigül Alan' ın cinayete kurban gidip gitmediği henüz netlik kazanmamışken, 22 yaşındaki kız kardeşi Nazmiye'nin yeni bir sevgilisi olduğu ortaya çıkınca başta Müge Anlı olmak üzere herkesin tepkisini çekmişti.

muge-anlidaki-nazmiye-oyle-seyler-anlatti-ki-nevrigul-alan-olduruldu-mu-1698140424489.jpg

Programdaki ani çıkışları, sinir krizleriyle gündeme gelen Nazmiye Tutaner, başarılı gazeteci Müge Anlı hakkında söylediği sözler herkesi şok etti. Sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayında Müge Anlı hakkında konuşan Nazmiye, Anlı için "Gidin gidin her şeyi Müge'ye yetiştirin. Ne yapayım izlenmesini? Zaten o yüzden tutuyor ya, reyting kırmanın peşinde. Çok da tın Müge." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN