Ne Masterchef ne Survivor! Acun'un yeni projesi bomba gibi geliyor, reytinglerde zirveye oturacak

Ne Masterchef ne Survivor! Acun'un yeni projesi bomba gibi geliyor, reytinglerde zirveye oturacak

TV8 ekranlarında birbirinden eğlenceli yarışma programları yer alırken Acun Ilıcalı yeni bir program iddiası ile gündeme geldi. İddialı yapımın jüri koltuğunda oturan isimler ise herkesi şaşırttı. İşte yeni yarışma programı hakkındaki tüm detaylar…

Televizyon ekranlarının sevilen isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı Survivor ve MasterChef Türkiye'den sonra reyting listelerini yukarı taşıyacak yeni projesiyle gündeme geldi. Birbirinden farklı yarışma programları ekranlarda yer alırken yeni programın jüri koltuğunda oturacak isimler ise gündeme bomba gibi düştü. İşte yeni yarışma programı hakkındaki tüm detaylar…

YENİ PROGRAM ÇOK KONUŞULACAK


O Ses Türkiye yılbaşı özel programı reyting listelerinin zirvesine yerleşirken Acun Ilıcalı'da yeni bir hamle ile gündeme geldi. Instagram'da yayınlanan 'Pop Bizde' sayfasının haberi doğrultusunda Acun Ilıcalı'nın yeni yılda 'O Ses Rap' programı ile ekranlara dönüş yapacağı söylendi. 2 sene önce dijital platformda yer alan O Ses Rap’in yeniden ekranlarda olacağı konuşulmaya başladı.

o-ses-turkiye-rap.jpg

Yarışmanın jüri koltuğunda ise Hadise Eypio ve Murda'nın yer alacağı söylendi. Bunun yanı sıra jüri üyeliği için Acun Ilıcalı'nın Sefo ile de görüşme yaptığı aktarıldı. Ünlü şarkıcı Sefo'nun ise jüri üyeliği için sıcak baktığı görüşü tartışılırken çekimlerin kısa süre içerisinde başlayacağı söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN