Neden sevgilin yok? Resimde ilk gördüğünü söyle sorunun ne olduğunu öğren...

Neden sevgilin yok? Resimde ilk gördüğünü söyle sorunun ne olduğunu öğren...

Bu optik illüzyon testinde ilk gördüğünüz ne kadar romantik birisi olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Resimde il kuru kafa mı, erkek çocuğu mu yoksa kız çocuğu mu gördüğünüz önemli.

İki tür insan vardır. Nasıl romantik olunacağını bilenler ve bilmeyenler olmak üzere.

Romantik biri olduğunuzu düşünüyorsanız , o parçanızı kucaklama şansınız var. Kendinizi romantik olarak tanımlamayan biriyseniz, muhtemelen bu sizin de açık olduğunuz bir şeydir.

Romantizm konusunda nerede durduğunuzun oldukça açık olduğunu düşünebilirsiniz, ancak hayatınızdaki insanlar aslında sizinle aynı fikirde olmayabilir. Ve gerçekten romantik olup olmadığınızı belirlemenin bir yolu optik illüzyon kişilik testidir.

NE KADAR ROMANTİK OLDUĞUNUZU ANLAYABİLİRSİNİZ

Bu hızlı ve kolay görsel kişilik testini kullanarak ne kadar romantik olduğunuzu saniyeler içinde öğrenebilirsiniz.

Aşağıdaki optik illüzyona bakın ve ilk önce neyi fark ettiğinize çok dikkat edin.

Bunu yaptıktan sonra aşağı kaydırın ve ilk gördüğünüz şeyin ne kadar romantik olduğunuzu nasıl ortaya çıkardığını okuyun.

optik-ilizyon.jpg

RESME İLK BAKTIĞINIZDA BİR ERRKEK ÇOCUĞU MU GÖRÜYORSUNUZ?

İlk önce çocuğu gördüyseniz, kabul etmekten hoşlanmasanız bile , insanlar romantik olan her şeye çocuksu bir tutkunuz olduğunu düşünürler. Kendinizi çok romantik, hatta çok "kız gibi" biri olarak düşünebilirsiniz, ancak çevrenizdeki insanlar, kalbinizde bir çocuğun kendi peri masalınızın sonunu deneyimleme arzusuna sahip olduğunuzu düşünüyor.
Gerçek hayatta romantizm sizi bulursa, asla toparlayamayacağı için onu görmezden gelebileceğiniz duygusu veriyorsunuz.

RESME İLK BAKTIĞINIZDA BİR KIZ ÇOCUĞU MU GÖRÜYORSUNUZ?

İlk önce kızı gördüyseniz, insanlar aşk ve romantizmle ilgili her şeye takıntılı olduğunuzu düşünüyorlar.

Romantik çizginiz konusunda dışarıdasınız ve gururlusunuz, ancak bazen etrafınızdaki insanların kafası karışabilir ve aşk, flört ve çiftleşmenin sizi gerçekten ilgilendiren şeyler olduğunu düşünebilir.

ilizyon.jpg

RESME İLK BAKTIĞINIZDA BİR KAFATASI MI GÖRÜYORSUNUZ?

Önce kafatasını gördüyseniz, insanlar "romantizm" gibi şeyler için zaman, enerji veya çaba harcamadığınızı düşünürler. Çevrenizdeki insanlar sizin zeki ve gerçekçi olduğunuzu görürler ve bunun, ortalama bir insanın "uçarılık" olarak adlandırabileceği şeylere karışmadığınız anlamına geldiğini varsayarlar.

Gerçek şu ki, doğru yapıldığında romantizm için zaafınız var. Romantizmin kişisel, özel ve özel olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Ama insanlar senin hakkında bunu bilseler sana farklı davranmaya başlayacaklarından endişeleniyorsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN