Netflix'in bu zamana kadarki en iyi Türk filmleri belli oldu! Bitiren bir daha izlemek için can atacak

Netflix'in bu zamana kadarki en iyi Türk filmleri belli oldu! Bitiren bir daha izlemek için can atacak

İzleyenleri ekran başına kilitleyecek yeni yapımlar belli oldu. Netflix gelmiş geçmiş en iyi Türk filmlerini izleyicilerle buluşturuyor. Bu filmleri bir kez izleyen müptelası olacak. İşte Netflix en iyi Türk filmleri…

Dünyanın en çok izlenen dizi film platformu Netflix, yerli ve yabancı birçok yapımı yer veriyor. Türkiye'nin kültürel zenginliklerini gözler önüne Seren platform geniş yelpazesi ile herkese hitap ediyor. 7'den 70'e herkesin izlerken kendinden geçeceği yapımlar birbiri açıklandı. Netflix'e özgü yapımlar dikkat çekerken özellikle komedi ve dram türü en çok izlenen konular arasında yer alıyor. Netflix platformunda yayınlanan bu yapımlar herkesin favorisi olacak. İşte Netflix en iyi Türk filmleri…

NETFLİX'İN EN İYİ TÜRK FİLMLERİ

Dünyada film ve dizi çeşitliliği ile adından sıkça söz ettiren Netflix yabancı yapımların yanı sıra yerli yapımları da izleyicilerle buluşturuyor. Türk filmlerinin gelmiş geçmiş en iyi dönemini yansıtan Netflix en çok tercih edilen filmleri açıkladı. İşte herkesin en az bir kez izlemesi gereken o yapımlar:

baris-akarsu-merhaba.jpg

Barış Akarsu Merhaba: Türkiye'nin genç yaşta kaybettiği yetenekli şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı herkese etkileyecek. Müzik ve oyunculuğu ile Türk Pop'unun önemli kültürlerini yansıtan ünlü şarkıcı sevenleri ile yeniden bir araya geldi.
nasipse-adayiz.jpg

Nasipse Adayız: Türkiye'nin en çok dikkat çeken konuları arasında yer alan siyasete değinen ilm İstanbul'da belediye başkanı olma hayali kuran Doktor Kemal Güner'in hayatını konu alıyor. Karmaşık politika dünyasında kendine yer bulmaya çalışan Kemal aday olabilmek için fazlasıyla çaba sarf edecek.
caniko.jpg​​​​​​​

Caniko: Ünlü sanatçıların hayatı beyaz perdeye yansırken Yıldız Kenter'de unutulmadı. Tiyatroya sağlamış olduğu katkıları ile sanat dünyasına ışık tutan Kenter, yeniden sevenleri ile bir araya geldi.

nuh-tepesi.jpg

Nuh Tepesi: Kişisel bir Arayış ve aile bağlarını konu edinen film Ömer ve babasının yolculuğunu ekrana taşıyor. Ömer babasının son isteğini yerine getirmeye çalışırken bir yandan da köylülerle karşı karşıya kalıyor.

kurak-gunler.jpg

Kurak Günler: Yerel Politikalar ve kasaba yaşama arasındaki çatışmaları konu edinen kurak günler Başsavcı Emre'nin bakış açısından ekrana yansıyor. Köyün ileri gelen isimleri ve gazeteci Murat arasında yaşanan gerilim ise herkesi ekrana kilitliyor.

iftarlik-gazoz.jpg

İftarlık Gazoz: Film içerisinde yer alan ince dokunuşlar herkesin hayatından bir parçayı yansıtıyor. 1970'lerde geçen film Ramazan ayında oruç tutmaya çalışan bir gencin hikayesini ele alıyor. Hem komik hem de dokunaklı bu film herkesi hayran bırakacak.

olumlu-dunya.jpg

Ölümlü Dünya: Hem lokanta işletim hem de kiralık katil olarak hayatına devam eden Mermer Ailesi, dünya çapına açılıyor. Aile sırlarının bir bir ortaya çıkması ile birlikte heyecanlı dakikalar yaşanacak.

yolun-acik-olsun.jpg

Yolun Açık Olsun: Yüzbaşı Salih ve Asteğmen Kerim’in yolculuğu geçmişi de gün yüzüne çıkarıyor. Dostluğun ve aşkın öyküsünü ele alan bu film herkese etkileyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN