Nihat Doğan'dan zamlara tuvalet kağıtlı tepki

Nihat Doğan'dan zamlara tuvalet kağıtlı tepki

Nihat Doğan, son süreçte yapılan zamlara tepki göstermek için alışveriş poşetini fotoğrafladı. Tuvalet kağıdına da gelen zamlara gönderme yaptığı paylaşımda altın fiyatlarını da vurguladı.

Tuğba Ekinci ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Nihat Doğan yaptığı tuvalet kağıdı paylaşımıyla dikkat çekti. Nihat Doğan alışverişini paylaşarak zamlara göndermede bulundu.

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde yüzde 40'a varan artışlar yaşandığı sosyal medyada gündem olmuştu. Son dönemde ekrana dönen ve çeşitli polemiklerle gündeme gelen Nihat Doğan bu konuda sessiz kalmadı.

niho.jpg

Mynet'te yer alan habere göre, sosyal medyada zamlarla ilgili paylaşım yapanlara katılan Nihat Doğan tuvalet kağıdı alışverişini paylaştı. Nihat Doğan paylaşımına "Çeyrek bozdurdum" notunu düştü. Çeyreğin fiyatı son olarak 1.266,69 TL idi.

Gülme emojisiyle yaptığı paylaşımla dikkat çeken Doğan gündem oldu. Bazı kullanıcılar bu paylaşımı benzer emojilerle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN