Nihat Doğan'ın düğününde tepki çeken görüntüler

Arzu isimli İranlı hayranıyla evlenen Nihat Doğan'ın düğünündeki görüntüler tepkilere neden oldu. Düğünde bir kişi kalabalığın arasına girerek küçük çocuğun önünde art arda havaya ateş ettiği anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu ile dünyaevine girdi. Doğan'ın nikah şahidi olduğunu söyleyen Müzisyen Erol Köse, gelinin 3 aylık hamile olduğunu öne sürmüştü.

Çiftin düğününden de görüntüler ortaya çıktı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntüler tepkilere neden oldu.

Snob Magazin'in haberine göre; Görüntülerde Nihat Doğan ve Arzu isimli hayranının düğün töreninde halay çekilirken, o esnada halay başındaki bir kişi Doğan'ın kulağına bir şeyler söyledikten sonra kalabalığın arasına girerek bir çocuğun gözü önünde peş peşe havaya ateş ediyor.

Havaya ateş edildiği esnada halaydan çıkan bir kadının apar topar çocuğunu uzaklaştırdığı görüntüler ise sosyal medyada tepki çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN