Nissan'dan kallavi indirim: Sadece bu model 75 bin TL ucuza satılacak

Nissan'dan kallavi indirim: Sadece bu model 75 bin TL ucuza satılacak

Nissan'dan Şubat 2023'te inanılmaz indirimler! Araçlarda 70000 TL'ye varan indirimler kapıda. Bu adım ile beraber Nissan satışlarında patlama yaşanması bekleniyor. İşte detaylar...

Nissan, 2023 Şubat'ta 70.000 TL'lik indirim kampanyası başlatarak otomobil alıcılarının araba fiyatları açısından rahatlamasını sağladı.

NİSSAN'DAN YÜKSEK İNDİRİMLER: 70.000 TL'YE KADAR ÖTV İLE ARAÇ FİYATLARI DÜŞÜYOR!

Nissan'ın 2023 Şubat ayı bombası ortaya çıktı. Juke, Micra, X-Trail ve Qashqai modellerine 70.000 TL'lik indirim uygulanmasıyla alıcılar arzulanan araç fiyatlarına kavuştu. Geçen yıl araba fiyatlarında yaşanan yükselme nedeniyle alıcılar satın almaktan uzak durmuştu. Yeni ÖTV kuralları ile araba fiyatlarında düşüş yaşanmasının ardından otomobil alıcıları rahatladı.

Nissan

NİSSAN'DA DİĞER MARKALAR GİBİ İNDİRİME GİTTİ!

Birçok otomobil markasının indirim duyurularının ardından Nissan da bazı haberler yayınladı. Pek çok araç üreticisi gibi Nissan da bu yıl araba fiyatlarında indirim yapma kararı aldı. 70 bin TL'lik indirim uygulaması araba alma arzusu olan kişileri cezbetti. ÖTV ve düşük araç fiyatları sayesinde alıcılar rahatladı ve araba alma arzuları arttı. 2023 yılında araba almak isteyenlerin merakla beklediği indirim haberleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Nissan tarafından gerçekleştirilen bu indirim kampanyası otomobil alıcılarının her kesiminden oldukça ilgi gördü. Markanın araçları, Tekna, Skypack ve Platinum Premium seçenekleri ile sunuluyor. Örneğin, Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Tekna 1.005.000 TL, Nissan X-Trail 1.5 DIG-T 163PS X-Tronic CVT Platinum Premium 1.617.500 TL ve Nissan Micra 1.0 DIG-T 115PS DCT Platinum Perso 927.600 TL gibi seçenekler mevcut. Nissan'ın bu kampanya ile araba alıcılarına sunmuş olduğu avantajlar arasında, müşterilerin rahatlıkla araç satın almasının yanı sıra kaliteli ve yenilikçi teknolojileri de tatmin edici bir şekilde kullanmaları yer alıyor. Bu indirim uygulamasının ardından Nissan satışlarında artış bekleniyor. Müşterilerin her kesiminden büyük ilgi gören bu indirim kampanyası alıcıların uzun süredir beklenen arzularını gerçekleştirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN