Nukan'dan yeni single 'Kadın'

Nukan'dan yeni single 'Kadın'

Pop-rock türünün temsilcilerinden Nukan, yeni single’ı ile 7 Mayıs tarihinde dinleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

“Kadın” isimli tekli ile tüm müzik platformlarında yer almaya hazırlanan sanatçı, şarkısında 90’ların o bilindik tınılarını da yakalamayı başarmış. Stüdyo Arı etiketi ile piyasaya sürülecek.

Nukan tarafından yazılan ve prodüktörlüğü üstlenilen “Kadın”, girişindeki perküsyonlar ile saykodelik bir hava yakalamış ve akustik öğeleri ile de dinleyicisini bahar moduna sokuyor. Pop-rock türünde şarkılar yazan sanatçı, son bir sene içerisinde birçok eser yayınladı ve son teklisi ile de yeniden müzik arenasında sahne alacak. Nukan’a, davulda Arıkan Sarıkaya, eşlik ediyor. Mastering’de Arıkan Sarıkaya, albüm kapak tasarımında ise Erser Akar imzası bulunuyor.

90’lı yıllardan bu yana müzik dünyasının içerisinde olan Nukan, parçasında bu zaman diliminin tınılarını da kullanarak müzik hayatının ilk anlarına geri dönüyor. Şarkı, artık çıkış için belirlenen tarihini bekliyor.

nukan-1.jpg

7 MAYIS'TA DİJİTAL PLATFORMLARDA

Nukan’ın son parçası da Stüdyo Arı etiketi ile çıkıyor. “Kadın” diğer teklileri gibi dijital platformlar olan Spotify, Youtube Music gibi birçok dijital müzik servisinde 7 Mayıs’ta yerini alacak. Bugüne kadar yayınlanan şarkıları ile özellikle dünyaca ünlü müzik uygulaması Spotify’da en çok dinlenilen listelere girmeyi başaran sanatçı, yeni şarkısı ile yeniden dinleyicilerinden tam not almayı hedefliyor.

Müziğe 90’lı yılların sonunda başlayan ve Emre Yücelen’den şan tekniği eğitimi alan Nukan, Uzak isimli teklisini henüz Nisan ayında yayınlamıştı. Uzak’ın yanı sıra bugüne kadar Son Kez, İki Kelime ve Derin teklilerini ve hatta Dünya isimli bir EP’yi de bir sene içerisine sıkıştırmayı başarmıştı. İyi müziği sık düzende dinleyicisi ile paylaşan Nukan’ın yeni teklisi Kadın ise 7 Mayıs Cuma günü dinleyicisinin beğenisine sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN