Nurgül Yeşilçay tanınmaz halde! Yeni imajıyla herkesi şaşırttı: Bir gören bir daha bakıyor...

Nurgül Yeşilçay tanınmaz halde! Yeni imajıyla herkesi şaşırttı: Bir gören bir daha bakıyor...

Ağustos ayından bu yana herhangi bir projede yer almayan Nurgül Yeşilçay, yeni tarzıyla herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu, yeni imajıyla sosyal medyayı salladı.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Nurgül Yeşilçay, yeni imajıyla tanınmaz hale geldi. Ünlü oyuncu, yeni tarzıyla herkesin ağzını açık bıraktı.

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın üstlendiği, senaryosu Deniz Akçay tarafından yazılan başrolde ise Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin rol aldığı 'Veda Mektubu' adlı dizide rol alan Nurgül Yeşiçay, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Ağustos ayında ekranlara gelen 24. bölümüyle yayın hayatına son veren Veda Mektubu dizisinin ardından herhangi bir projede rol almayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni imajını paylaşarak herkesi ters köşe yaptı.

Kahkül saç tarzına geçiş yaptığını açıklayan ünlü oyuncu, paylaşımında "Kahküllerimi hala görmeyenler var inanamıyorum" ifadelerine yer verdi. Usta oyuncunun bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

İşte ünlü oyuncunun yeni tarzı...

Nurgül Yeşilçay imaj değişikliğine gitti! Yeni imajını takipçileriyle paylaştı - Resim: 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN