O burçlara sakın yanlış yapmayın! İşte intikama susamış 4 burç

O burçlara sakın yanlış yapmayın! İşte intikama susamış 4 burç

Bazı insanlar atacakları adımlarını hesaplarken burçlara göre yapmayı tercih ediyor. Çoğu kişinin karakter özellikleri gerçekten burçlarının özelliklerini birebir yansıtmakta. Bu durumda bazılarının buna göre hareket etmesini sağlıyor. Peki en intikamcı 4 burcun hangileri olduğunu biliyor muydunuz?

İncinmiş duyguları ne kadar süre hatırlıyorsun? Ya da belki de her zaman suçlunuzdan intikam almaya çalışıyorsunuz? Bu sorulara her birimizin kendi cevapları var. Bununla birlikte, bu burçların temsilcileri affetmeye meyilli değildir. Suçlunun yaptıklarının bedelini ödemesini sağlamak için her şeyi yapacaklardır.

4. SIRA ASLAN BURCU

Aslan her zaman asil ve cömerttir. Doğası gereği, hiç de haklı değil. İntikam zayıflar içindir. Ancak, aslani rahatsız ettiyseniz, kesinlikle cezalandırılacaksınız. Seni küçük düşürecek, çiğneyecek ve sana olan üstünlüğünün tadını çıkaracak. Bu yüzden aslanla olan ilişkiyi bozmamaya çalış.

Özellikle zayıf noktasıinsana hakarettir.

13.jpg

3. SIRA YENGEÇ BURCU

Bu muhtemelen tüm zodyaktaki en kibar ve en arkadaş canlısı işarettir. Ancak, onu rahatsız etmek çok kolaydır. Genellikle, yengeclerin önemsemelerden rahatsız olduğu görülür. Yengeçler kızgınlık konusunda çok endişelidir ve durumu bırakamazlar ve bu nedenle sorunu çözmeye çalışacaklardır.

Yengeçler intikam için planlar kurarlar, ancak bunlardan sadece birkaçı harekete geçer. Sonuçta, eğer içtenlikle tövbe ederseniz ve af dilerseniz, Yengeç eriyip huzur içinde gitmenize izin verebilir.

Ama akrabalarından birini incitirsen merhamet bekleme. Bu durumda, yengecler sinsiliği, bu derecelendirmede ilk sırada yer alan sahibi tarafından kolayca kıskanılabilir.

16.jpg

2. SIRA KOÇ BURCU

Öfkeli ve ateşli, intikamını süresiz olarak ertelemeyecektir. Bir öfke nöbetinde, herhangi bir suçluyu yok etmeye hazırdır. Bir Koç'un duygularını görmezden gelmeye çalışmayın bile.

Kendine karşı bu tavrı hoş görmez. Ona yöneltilen keskin sözler bile Koç'un gazabını ateşleyen kıvılcım olabilir. Koç törende durmaz ve hemen kötü niyetli kişiyle kavgaya girer.

Koç kinci değildir ve onun öfke nöbetinden kurtulduysanız, hayatınızı huzur içinde yaşayabilirsiniz - artık hiçbir şey sizi tehdit etmiyor. Ancak, yalnızca birkaçının Koç'a sonuçsuz bir şekilde direnebileceğini unutmayın.

14.jpg

1. SIRA AKREP BURCU

İntikamcılar arasında liderler. Doğası gereği Akrepler, kendilerini çevreleyen her şeye karşı çok hassastır. Nazik ve başkalarının endişelerine duyarlıdırlar. Ancak, Akrep'e giden yolu geçmeye karar verirseniz veya parmağınızın etrafında döndürmeye çalışırsanız, merhamet beklemeyin. Akrep nadiren aldatma ve ihaneti affeder.

İntikam alacak. Hatta her şey halledilmiş gibi davranabilir ve saklanabilir. Ve en beklenmedik anda, ezici darbesini indirecek. Yani Akrep'i rahatsız ettiyseniz - ondan mümkün olduğunca uzaklaşın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN