O kan grubundan olanlar resmen deha! IQ seviyesi ve kan grubu ilişkisi ortaya çıktı: İşte kan grubu kişilik özellikleri

O kan grubundan olanlar resmen deha! IQ seviyesi ve kan grubu ilişkisi ortaya çıktı: İşte kan grubu kişilik özellikleri

Japonya’da yapılan bir araştırmayla kan grubu ile IQ seviyesinin ilişkisi ortaya konuldu. O kan grubundan olanlar resmen deha! IQ seviyesi ve kan grubu ilişkisi ortaya çıktı. Hangi kan grubu daha zeki? İşte kan grubu kişilik özellikleri

Japonya'da yapılan yeni bir araştırma, kan gruplarının sadece sağlığımızla değil, aynı zamanda kişiliğimiz ve zeka seviyemizle de ilişkili olabileceğini ortaya koydu. Japon bilim insanları tarafından gerçekleştirilen çalışma, kan gruplarının kişilik özellikleri ve IQ seviyeleri üzerinde etkili olabileceğini gösterdi.

KAN GRUBUNA GÖRE KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Kan Uyuşmazlığı - Nova Fertil

En Son Haber’in haberine göre, araştırma sonuçları şöyle listelendi:

A GRUBU

A tipi kana sahip bireyler yaratıcılık, zekilik ve işbirliği gibi olumlu özelliklerle öne çıkarken, inatçılık ve gerginlik gibi olumsuz özelliklerle ilişkilendiriliyorlar. Japonya'da diğer kan gruplarından daha yaygın olan A kan grubuna sahip bireylerin sayısı oldukça fazla.

B GRUBU

B grubu kana sahip olan bireylerin ise güçlü, tutkulu, empatik ve kararlı olarak tanımlanırken olumsuz yönleri de bencillik ve düzensiz davranışlar olarak öne çıkıyor. A tipi kana sahip olanlarla daha çok çatıştıkları ortaya çıktı.

AB GRUBU

AB tipi kana sahip olan bireylerin öne çıkan olumlu yönleri akılcılık ve uyum sağlama yeteneği olurken, olumsuz yönleri de kararsızlık, eleştirellik ve unutkanlık şeklinde öne çıkıyor.

0 GRUBU

0 tipi kan grubuna sahip insanlar güven, kararlılık, dayanıklılık ve sezgi gibi özelliklerle öne çıkarılırken, bencil ve dengesiz olabilecekleri düşünülüyor. Özellikle A tipi kana sahip bireylere bencil göründükleri ifade ediliyor.

0 tipi kan grubuna dahil olanlarda ise öne çıkan olumlu özellikler güven, kararlılık, dayanıklılık ve sezgi gibi sıralanırken, olumsuz yönlerinin B tipi grubundakiler gibi bencil ve dengesiz şeklinde sıralanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN