O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Murat Boz izleyicileri heyecanlandırdı

O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Murat Boz izleyicileri heyecanlandırdı

O Ses Türkiye’nin ne zaman başlayacağı konusu, izleyiciler tarafından merak edilirken, Murat Boz’un yaptığı paylaşım bir hayli heyecanlandırdı. Boz’un paylaşımına Seda Sayan yanıt verirken, kullanıcılar da gönderilerin altına, ‘O Ses Türkiye ne zaman başlayacak?’ yorumlarında bulundu.

Acun Ilıcalı’nın uzun dönemdir sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye yarışması için geri sayıma geçildi. 2020 yılında başlayacağı düşünülen O Ses Türkiye jüri üyeleri de belli oluyor. Murat Boz’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, yarışmayı izleyenleri heyecanlandırdı. İşte detaylar…

MURAT BOZ: BİRİNCİ BELLİ

Yıllardır O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturan Murat Boz, yaptığı paylaşımla adeta diğer jüri üyelerine meydan okudu. Boz’un Instagram hesabından yaptığı, ‘Yeni Sezon hazırlıklarımız başladı. Jüri arkadaşlarımın ikincilik için verecekleri amansız mücadeleyi izlemek çok keyifli olacak.’ paylaşımına Seda Sayan da, “Seni o kırmızı koltuğa gömeceğim çocuğum” dedi. Seda Sayan, en son Yemekteyiz programını sunmaya başlamıştı.

19-09/11/murat-boz.jpg

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

O Ses Türkiye’nin 2020 yılında başlayacak yeni sezonu ile ilgili net bir tarih paylaşılmazken, geçen sezonlara bakılarak yarışmanın ekim aylarında başlayacağını söyleyebiliriz.

MURAT BOZ'LA İLGİLİ DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Geçen sezon O Ses Türkiye jüri üyeliğinde Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan oturmuştu.

İlk olarak 10 Ekim 2011’de yayınlanmaya başlayan O Ses Türkiye’nin 1. ve 2. sezonunda jüri üyesi olan Murat Boz, 6 sezon boyunca da yarışmada kırmızı koltukta oturdu.

Son sezonda şampiyonu böyle duyurulmuştu:

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN