O Ses Türkiye yarışmacısından şok eden Hadise itirafı! Ortalık büyük karışacak: "Yıldız'ın tırnağı olamazsınız"

Ekranların en sevilen yarışma programlarından birisi olan O Ses Türkiye sosyal medyada viral oldu. Sunuculardan ve ünlü şarkıcılardan Hadise'nin söz verdiği gençten şok eden itiraf geldi. Ortalığı karıştıracak sözleri, "Yıldız'ın tırnağı olamazsınız" ifadeleriyle paylaştı. İşte o anlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Şarkı yarışması olan O Ses Türkiye'de şok eden Hadise itirafı geldi. Yarışmacılardan birisi çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Viral olan görüntülerde, "Yıldız'ın tırnağı olamazsınız" ifadeleri dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

HADİSE İTİRAFI

TV8 ekranlarında bir dönemler yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında yer alan bir yarışmacının söyledikleri viral oldu. Güzel sesi ve sempatik halleriyle dikkatleri çeken yarışmacı Sergen Sesli'den Hadise itirafı geldi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, ülkemizde en sevilen şarkıcılardan Hadise'yi suçladı.

2-008.jpg

SÖZÜNÜ TUTMADI

O Ses Türkiye yarışma programına geçtiğimiz dönemlerde katılan Sergen Sesli, sosyal medya üzerinden Hadise açıklamasında bulundu. Hadise'yi hedef alan açıklamalarda, söz verdiğini ve bu sözü yerine getirmediğini dile getirdi.

Verilen sözün ise Hadise'nin bir gün Adana'da sahne alırsa, ilk olarak sahneye Sergen Sesli'nin çıkacağı yönündeydi. Sözünü tutmadığı iddia edilen Hadise'yi sosyal medyada suçlu ilan etti. Paylaşılanlara göre, son 5 yıl içerisinde Hadise, Adana'da konser vermedi.

3-002.jpg

SAHTE SANATÇI, ŞOVMEN SANATÇI

Sergen Sesli açıklamalarına damga vuran sözlerle devam etti. Hadise'nin sahnesine ihtiyacı olmadığını dile getiren Sesli, müzik yaptığı sokakta da gayet mutlu olduğunu paylaştı.

Okları Yıldız Tilbe'ye çeviren Sesli, "Siz Yıldız Tilbe’nin tırnağı bile olamazsınız. O söz vermediği halde sahnesini paylaştı benimle" diye konuşan Sesli, menajerine yazsa dahi Hadise'ye ulaşamadığını da ifade etti. Sesli, Hadise için "Gerçek sanatçı var, sahte sanatçı var, şovmen sanatçı var" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN