Ocak ayı ceplere huzuru getirdi! 5 litre ayçiçek yağı ücretsiz dağıtılacak: Vatandaşlar bu marketin kapısında kuyruk oldu!

Ocak ayı ceplere huzuru getirdi! 5 litre ayçiçek yağı ücretsiz dağıtılacak: Vatandaşlar bu marketin kapısında kuyruk oldu!

Artan alım gücüne karşı o market şok bir kampanyaya imza attı! Tüketiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Kampanya sona ermeden hemen siz de yararlanın. Kampanyaya dair tüm bilgiler sizlerle...

Geçtiğimiz yıl birçok üründe ciddi derecede fiyat artışları olmuş, tüketiciler bu artışlardan olumsuz etkilenmiştir. Bu ürünler saymakla bitmiyorken, ayçiçek yağı da fiyatı artan ürünler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Vatandaşın marketlerde alışverişlerini kısıtlı tutmasına karşı zincir marketler ise fırsat üstüne fırsat çıkartarak vatandaşın bütçesine destek oluyor. Bu fırsatlar arasında en dikkat çekeni ise, bedava ayçiçek yağı olmuştur. İşte bu market, tüketiciler için cazip karar alarak ücretsiz ayçiçek yağı sunuyor.

ayçiçek

ÜCRETSİZ SODA VE AYÇİÇEK YAĞI

Toptan alışveriş yaparak harcamalarını daha ekonomik hale getirenler için bir fırsat da Bizim Toptan Market'ten geldi. Market yapmış olduğu açıklamada, 4.000 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz 5 litre ayçiçek yağı verdiklerini ilan etti. Bizim Toptan Marketlerine giderek 4.000 TL ve üzeri yapmış olduğunuz harcamada, sepetinize tamamen ücretsiz bir şekilde verilen 5 litrelik zeytinyağını da ekleyebilirsiniz. Ek olarak, market ayçiçek yağı hediyesi yerine farklı bir ürün tercih etmek isteyenleri düşünerek hediye soda olanağı da sunmaktadır. 

KAMPANYA KISA BİR SÜRE GEÇERLİ OLACAK

Vatandaşın ekonomisini düşünerek bu büyük kampanyayı gerçekleştiren market, kampanyanın 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacağını duyurdu. Kampanya geçerlilik süresine kadar yapacağınız 4.000 TL ve üzeri alışverişlerde hediye ayçiçek yağı alabileceksiniz. Kampanyadan sadece bireysel müşteriler faydalanabilecek ve kurumsal şirketler ya da başka marketler bu kampanyadan yararlanamayacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN