Cannes ödüllü Merve Dizdar oy vermek için gittiği okulda alkışlarla karşılandı

Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde, Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı Kuru Otlar Üstüne filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar yurda döndü. Ünlü oyuncu, oy vermek için gittiği okulda alkışlarla karşılandı.

Geçtiğimiz gece Fransa’da gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde oynadığı Kuru Otlar Üstüne filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar, seçim heyecanıyla ülkesine döndü.

‘OYUMU KULLANMAYA GİDİYORUM’

İstanbul Havalimanı'nda gazetecilerin sorularına yanıt veren Dizdar, "Herkes çok mutlu oldu bu benim için çok daha önemli. Onlar çok daha mutlu olduğu için ben daha mutlu oluyorum. İnsanın ülkesine böyle bir ödülle gelmesi çok büyük bir gurur. İlk defa böyle çok önemli şeyler hissediyorum" dedi.

Oynadığı Kuru Otlar Üstüne filminin yönetmeni olan Nuri Bilge Ceylan’ın çok önemli bir yönetmen olduğunu söyleyen Dizdar, “Yoldan geldim çok yorgunum o yüzden odaklanamıyorum. Şu an oyumu kullanmaya gidiyorum. Şimdi hemen hızlıca oyumu kullanacağım" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN