Ogeday ve Murat Yağcı'nın ardından yeni aşkını yine Survivor'da buldu! Sosyal medyayı salladı: Sıradaki kim?

Ogeday ve Murat Yağcı'nın ardından yeni aşkını yine Survivor'da buldu! Sosyal medyayı salladı: Sıradaki kim?

Survivor yarışmasındaki başarılı performansıyla tüm Türkiye'de tanınan Nisa Bölükbaşı'nın aşk hayatı bu aralara magazin dünyasının en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Survivor'dan yarışmacı arkadaşları Murat Yağcı ve Ogeday ile yaşadığı aşklarla gündeme gelen Nisa, yeni aşkını da yine aynı yarışmadan bulduğu iddia edildi. Sosyal medyada yapılan bir paylaşım bu iddiaları oldukça güçlendirdi...

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı, geçen aylarda sevgilisi Ogeday Girişken ile ayrılma kararı almışı. Bölükbaşı, daha öncede yine Survivor'dan Barış Murat Yağcı'yla aşk yaşamıştı. Ogeday'dan yeni ayrılan Bölükbaşı, aşkı yine Survivor'dan buldu. O ismi duyanlar "Yarışmada erkek bırakmadı" yorumları yaptı.

Ogeday Girişken ile ani bir kararla ayrılan Nisa Bölükbaşı, aşkı yine Survivor yarışmasından buldu. Yeni ayrılan Bölükbaşı, kısa sürede Ogeday'ı unuttu. Her sevgilisini yarışmadan yapan Bölükbaşı bu kez Batuhan Karacakaya ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin ilk tatil karelerini gören inanamadı.

NİSA, OGEDAY'I UNUTTU! HEM DE BATUHAN'LA...

Adı geçen yıllarda da Batuhan Karacakaya ile anılan Nisa Bölükbaşı'nın aşkı tescillendi. Ogeday Girişken'den ayrılan Nisa aşkı Karacakaya'da buldu. Batuhan ise sevgilisi Ayşe Aslan'dan ayrılmıştı.

nisa.jpg

TATİLDE SAMİMİ POZLAR

İkili arasında aşk dedikodularını ortaya çıkaran isim ise yine aynı yarışmadan Evrim Keklik oldu.

nisa-001.jpg

Keklik'in ''Saat 08:49 Nisa telefonda Batuhan'la konuşuyor'' paylaşımı sonrası kafalar karıştı. Öte yandan ikilinin birbirlerine sarılarak verdikleri samimi tatil pozu ise aşk iddialarını güçlendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN