Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Oğlak Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Oğlak Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Onuncu güneş burcu Oğlak, belli etmese de romantik olduğu bilinir, ancak asla duygularını ifşa etmez. Oğlaklar, Satürn tarafından yönetilir. Farklı fantezilere sahip gizli yeteneklerin bir cevherisin. Bu burçta doğan insanlar, yönetici gezegeninizin kişiliğini çevreleyen hafif bir melankoli ve ciddiyet havasıdır. Tüm Oğlakların aşk mantrası istikrar ve güvenliktir.

Aşk ve diğer güneş burçlarıyla uyum hakkında konuştuğunuzda, aşk ölçeriniz en yüksek yüzdeyi Boğa, Başak, Akrep ve Balık ile gösterir. Bu işaretlerin neden ve hangi yollarla sizinle uyumlu hale geldiğini okuyun.

OĞLAK BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

OĞLAK - KOÇ İLİŞKİSİ

Oğlak ve Koç, farklı yaşam arayışlarına yönelik zihinsel yapıları bakımından oldukça farklıdır ve bu nedenle ikisi arasındaki birlik asla tam olarak uyumlu değildir. Oğlak burcunun disiplinli yaşam tarzı ve bakış açısındaki rasyonalitesi, özgür iradeli ve düzensiz Koç için hazmedilmesi zor olacaktır. Bir araya gelmelerine gerçekten yardımcı olabilecek şey, seçtikleri yolların en tepesine ulaşma istekleridir. İkisi arasında, hayatta mükemmelleşmek için bitmeyen gayretleri arasında bir ortaklık kurulabilir.

OĞLAK - BOĞA İLİŞKİSİ

Nispeten pürüzsüz ilişkilere sahip olmanız gerekiyor. İkiniz de birçok yönden farklısınız, ancak aynı hedefleri ve ilgi alanlarını paylaşma dengesi ikiliyi birbiriyle daha uyumlu hale getiriyor. Boğa burcu insanı son derece sadık, cömert ve sadıktır ve şefkat gösterme kapasitesi muazzamdır. Öte yandan, Oğlaklar gerçektir, çünkü bir şekilde her zaman daha genç görünmekle birlikte yaşlanma yeteneği ile kutsanmışsınız ve kulaklar geçtikçe çekici görünmenizi sağlar. Bu nedenle, her iki işaret birlikte değerli taşlar ve metaller sevgisini paylaşır.

OĞLAK - İKİZLER İLİŞKİSİ

Oğlak burcunun hayata ciddi ve pratik bakış açısı, İkizler'in rahat yaklaşımına oldukça meydan okuyabilir ve bu nedenle uyumluluk sorunları doğaldır. Düşünce sürecinde her türlü gelenekselliği ve rasyonelliği seven Oğlak, İkizler'in tuhaflığı ve hedeflerine ulaşmak için esrarengiz bir hüner karşısında şaşkına dönebilir. Neredeyse her açıdan farklı olan bu iki zodyak, genellikle mükemmel akoru bulmakta zorlanır.

oglak-burcu-iliski-ozellikleri-ask.jpg

OĞLAK - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Aynı değerler dizisini besleyen iki zodyak varlığı, birbirlerine düştüklerinde mutlu ve canlı bir ilişki kurmaya mahkumdur. Aile odaklı, sevecen ve empatik, Kapriler ve Yengeçler aynı yaşam yönelimine sahiptir ve bu nedenle aralarında sıcak ve samimi bir bağ yaratacaktır. Tek uyarı, Oğlakların zaman zaman duygusal Yengeç için çok soğuk olabileceğidir.

OĞLAK - ASLAN İLİŞKİSİ

Düşünce süreçlerinde ve hayata karşı tutumlarında oldukça zıt olan bu zodyaklar arasında benzersiz bir sıcaklık ve destek ilişkisi kurulabilir. Oğlak, bu istikrar unsurunu Aslan'ın hayatına getirirken Aslan, canlılığı ve karizması ile Oğlak'ın oldukça rutin hayatını ateşleyebilir. Hedeflerine karşı son derece kararlı ve hırslı olan bu işaretler, arayışlarında birbirlerine son derece destekleyici olabilir.

OĞLAK - BAŞAK İLİŞKİSİ

İkiniz de kararlı ve sorumlu ruhlarsınız, bu nedenle bir çift olarak eşleştirildiğinde bağ daha da güçlenir. Ancak, affetmeyen doğanız birçok durumda ilişkinizi etkileyebilir. Her ikisi de dünya işaretleri olduğundan, sorumluluk, saygı, istikrara güvenme, pratiklik gibi çoğu özellik ortak alana düşer. Oğlak ve Başak, her zaman yeni yollar kurarak ilişkiyi daha iyi hale getirir. Genel olarak, akıllı bir çift olarak adlandırılabilirsin.

oglak-burcu-iliski-ozellikleri-arkadaslik.jpg

OĞLAK - TERAZİ İLİŞKİSİ

Bu iki zodyak, hayatı nasıl algıladıkları konusunda ayrı kutuplardır, bu nedenle her türlü uyumluluk, ortak zemine çarpmak için ikisine de ihtiyaç duyacaktır. Sağduyulu, muhafazakar ve pratik bir Oğlak, dengeli iş-yaşam yaklaşımlarıyla çok daha uyumlu yaratıklar olan Terazi muadili ile pek ortak noktaya tanık olmaz. Entelektüel Terazi ile çok gösterişli olmayan Oğlak arasındaki bir çatışma kesinlikle aksamalara yol açabilir, bu nedenle bu ikisini bir araya getirmek için çok iyi bir denge gereklidir.

OĞLAK - AKREP İLİŞKİSİ

Son derece uyumlu çift! Oğlak ve Akrep herhangi bir ilişkide birlikte olduğunda, işte doğuştan gelen bir anlayış. Ortak özelliklerimize göre, ikiniz de birbirinizin değerlerini önemseme eğilimindesiniz. Bununla birlikte, Akrep ve Oğlak, zodyaktaki en ciddi işaretlerden ikisidir ve bu da kayalık bir başlangıç ​​yapabilir.

OĞLAK - YAY İLİŞKİSİ

Kişilikleri ve hayata yaklaşımları bakımından zıt olan Oğlak ve Yay, cennette yapılmış ideal bir eşleşme olmayabilir, ancak doğru akoru tuttururlarsa verimli bir ilişki kurabilirler. Buzları kırmak için başlangıçta isteksizlikleri çok fazladır, ancak ilişkileri çiçek açtıkça birbirlerinin olumlu niteliklerini almaya çalışacaklardır. Doğru akordu bulmanın anahtar reçetesi, başlangıçta birbirinden olumlu yönleri miras alma çabasıyla birbirlerinin kusurlarını görmezden gelmektir.

oglak-burcu-iliski-ozellikleri-sevgili.jpg

OĞLAK - OĞLAK İLİŞKİSİ

İki 'Deniz Keçisi' bir aşk ilişkisine girdiğinde, Oğlak'ın tüm yaşam arayışlarında üstün olma konusundaki katıksız hırsı ve tutkusu büyür. Birbirlerinin arkasında sağlam duracaklar ve tüm hedeflerine birlikte ulaşacaklar. Aşkları romantik olacak, ancak temelleri birbirlerini ömür boyu güvenceye almak için pratik ve rasyonel bir düşünce sürecinin temeli olacaktır.

OĞLAK - KOVA İLİŞKİSİ

Bir Kova'nın idealist yaklaşımı, pratik Oğlak ile rezonansa girmeyebilir, ancak bu iki zodyak bir ilişkiye girdiğinde, bağlarından birçok olumlu sonuç çıkarılabilir. Su taşıyıcısı, metodik bir Su Keçisinin yaratıcı yanını ateşleyebilir, ikincisi ise Kova hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çok gerekli rasyonaliteyi aşılayabilir.

OĞLAK - BALIK İLİŞKİSİ

İkiniz arasındaki ilişki, genellikle partnere hayranlık duyan iyi bir ilişkidir. Balık, Oğlak'ın güç aurasından her zaman etkilenirken, Oğlak, Balık'ın uyarlanabilirliğini takdir eder. Her ikisi de kendi yollarında oldukça iddialı. Balık Oğlak ile tanıştığında, Balık sadece uluslarda yaşamaktan ziyade dünyanın gerçekliğini fark eder. Oğlak burcuna ilham verebilecek biri varsa, bu onların Balık partneridir. Ancak, ikiniz de potansiyel olarak sonsuza kadar dayanabilecek güçtesiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN