Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Yay Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Yay Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Dokuzuncu güneş işareti Yay, hepsinin en karmaşık işareti olarak bilinir. Nedensellik ve Yay, romantizm yolumuza çıktığında özel yaşamda el ele gider. Jüpiter cetvel burcu, yaşamın ve aşkın her alanında şanslı bir tılsım olma eğilimindedir. Doğası gereği açık fikirli bir insansınız. Bu nedenle Yay, hayatlarında 'hayır' kelimesinin bulunmadığına inanıyor.

Aşk ve diğer güneş işaretleri ile uyumluluk hakkında konuştuğunuzda, aşk ölçeriniz Koç, Aslan, Terazi ve Kova ile en yüksek yüzdeyi gösterir. Bu işaretlerin neden ve hangi yollarla sizinle uyumlu hale geldiğini okuyun.

YAY BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

YAY - KOÇ İLİŞKİSİ

Uzun vadeli potansiyel bir çiftsiniz. İkiniz de her seviyede birbirinizin arkadaşlığından zevk alırsınız. Yay ve Koç, birbirlerine ilham veren bir ikili olarak etiketlenebilir ve karşılıklı cesaretlendirme olasılığı daha yüksektir. İkiniz de o kadar canlı ki ilişkiniz hayat dolu ve aşk hiç eskimiyor. Aşk anlayışınız, aşkınızı altın olarak tutmak için eski okulla aynıdır. Zaman zaman yoğun hayatımız nedeniyle kıvılcımlar söner ama aşk asla bitmez veya solmaz ve vefasızlık asla girmez.

YAY - BOĞA İLİŞKİSİ

Ateş ve Hava zodyakları birbirleri için en iyi eşleşmeler olarak kabul edilmez ve aynı şey Yay ve Boğa için de geçerlidir. Bu iki zodyak bir aşk ya da ilişkide bir araya geldiğinde, zıt doğaları nedeniyle aralarında birçok uyum sorunu ortaya çıkar. Boğalar daha pratik ve gerçekçi olsa da, Yaylılar oldukça özgür kuşlardır ve kişiliklerinde huzursuzdurlar. Her iki zodyak için de sağlıklı bir arkadaşlık kurmanın anahtarı, birbirlerine gereken zamanı ve alanı vermektir. Özetle, sabit boğa, sürekli keşif yapan okçuların peşinde kaya gibi sağlam durabilir.

YAY - İKİZLER İLİŞKİSİ

En uyumlu burçlardan biri olan Yay ve İkizler, bir aşk ilişkisi veya ilişkide harika bir bağ kurar. Her iki burcun da dost canlısı, maceracı ve iyimser doğaları nedeniyle ortak nezaketleri vardır, mükemmel ortaklar olurlar. Her ikisi de yaşamın yeni yönlerini keşfetme ve ortaya çıkarma hevesine sahip olduklarından, birbirlerinin şirketlerine sonuna kadar değer vereceklerdir. İletişimsel olmak ve gerekli alanı sağlamak, aşk ilişkilerini sağlam tutmanın temel reçetesidir.

yay-burcu-iliski-ozelliklerisevgili.jpg

YAY - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Cennette yapılan en iyi eşleşme değil, Yay ve Yengeç bir aşk ilişkisinde iyi geçinmek için içsel niteliklerinin çoğunu bırakmaları gerekir. Yay burcunun, uzun vadeli bir taahhüt vermek söz konusu olduğunda kaçan kişiler olduğu bilinmektedir. Bu özellik, derin duygusal bağ arayan duygusal olarak yüklü Yengeçlere oldukça aykırıdır. İlişkilerinde mutluluk ve zevk aramak için, ilişkilerini sıkı tutmak için çok fazla sabır ve esneklik göstermeleri gerekir.

YAY - ASLAN İLİŞKİSİ

Sahip olabileceğiniz en iyi destekleyici ortak aslandır çünkü sizler birbirinizi nasıl motive edeceğinizi biliyorsunuz. Yay ve Aslan, mükemmel ve güçlü bir bilim çiftidir. Bu burçların iki insanı bir araya geldiğinde ister istemez birbirlerine aşık oluyorlar. Ateş burcunun bir işareti olarak, Aslan bencildir, dikkat çekmeyi hissedersiniz ama o, Yay partnerinin bolca sağlayabileceği şeydir. İkiniz de ateşli bir eşleşme yapan karışık ve nadir bir değişken ve ateş işareti çiftisiniz.

YAY - BAŞAK İLİŞKİSİ

Yay ve Başak, hayatı bir bütün olarak nasıl algıladıkları konusunda birçok farklılığa sahip olabilir, ancak bir aşk ilişkisinde birbirlerinin iyileşmesi için çok fazla sinerji getirebilirler. Akılcı ve pratik bir Başak, kaygısız ve kolay giden bir Yay'ın tam tersidir, ancak ikisi de birbirlerinin farklı özelliklerini barındırmaya istekliyse, iyi bir şekilde gelişebilir. Bir Başak, rüya gibi Yay'a biraz sağduyu getirirken, okçu, çok gerekli olan ruhu ve enerjiyi Başak'ın disiplinli ve metodik yaşamına aşıladı.

yay-burcu-iliski-ozellikleriarkadas.jpg

YAY - TERAZİ İLİŞKİSİ

İkiniz de aralarında en uyumlu çiftlerden biri olarak kabul ediliyorsunuz. Terazi, dengeli ve dengeli duruşunu mükemmel temsil eden denge ışını sembolize ederken, Yay ise özgür bir ruh, bağımsızlık ile sembolize edilir. İkiniz de kolay giden insanlarsınız, bu nedenle dramalar ve öfke nöbetleri bir körfezde tutulur. Bu güneş işaretleri kombinasyonu altında her çiftte yaratılan kimya ve bağ, sizi her zaman en uyumlu çift yapar.

YAY - AKREP İLİŞKİSİ

Yay ve Akrepler bazı yönlerden farklıdır ancak birçok yönden benzerdir. Akrep, bağları derinleştirmek için fazladan zamana ihtiyaç duyacaktır, bu da pervasız Yay'ın biraz fazla zaman alıcı bulabileceği bir şeydir. Çiçek açmayı vaat eden bir ilişki kurmak için birbirlerinin zihinsel ayrılığının derinliklerinde yaşamaları gerekir. İlk uyumluluk akoru doğru ayarlandığında, bu ikisi ömür boyu mutlu ve mutlu muhabbet kuşları olabilir.

YAY - YAY İLİŞKİSİ

Manevi mutluluğu özlemek, iki Yay burcu arasındaki neşeli aşk ilişkisinin temelini oluşturur. Bireysel arayışlarında özgür iradeli ve bağımsız olan Yay, bir ilişki kurmak için bir araya gelen, doğuştan gelen bu bağımsız çizgiyi atarak aşk çıkarlarına gereken zamanı vermelidir. İkisi arasında ilgilerini çeken sonsuz konu etrafında bolca tartışma ve tartışma olacaktır.

yay-burcu-iliski-ozellikleri-ask.jpg

YAY - OĞLAK İLİŞKİSİ

Kişilikleri ve hayata yaklaşımları bakımından zıt olan Yay ve Oğlak, en uyumlu burçlar olmayabilir, ancak aşk eşleşmeleri uzun vadede birbirleri için harikalar yaratabilir. Bu işaretlerin her ikisi de birbirlerinin bakış açısına uyum sağlamakta tereddüt edebilir, ancak ilişkileri büyüdükçe ve olgunlaştıkça, birbirlerinden olumlu nitelikleri almaya çalışacaklardır. Doğru akordu bulmanın anahtar reçetesi, başlangıçta birbirinden olumlu yönleri miras alma çabasıyla birbirlerinin kusurlarını görmezden gelmektir.

YAY - KOVA İLİŞKİSİ

Yay için en iyi eşleşmelerden biri Kova. İkiniz de arkadaş canlısısınız ve birbirinizle arkadaşlığınızdan zevk alıyorsunuz. Kova erkeği Yay kadınını macerasından alıkoymaz, Yay kadını da Kova erkeğinin bu tür davranışlarına aldırmaz. Bu eşleşmenin uzun sürdüğü bilinmektedir. Bununla birlikte, ikiniz de eşleştiğinizde, sonunda benzersizliklerini gerçekten takdir eden bir ortakla birlikte olacaksınız.

YAY - BALIK İLİŞKİSİ

Ünlü eski deyiş - Zıtlıklar birbirini çeker, bir aşk ilişkisinde arkadaş olarak Yay ve Balık için oldukça doğrudur. Özgür ruhlu Yay, rüya gibi Balık burcunda biraz çıkmaza girebilir, ancak onları sonsuzluğa kadar birbirine bağlayabilecek bir nitelik, onların sonsuz felsefi özlemidir.

Her zaman empati kurabilen Balık, Yay burcunun hayattaki yeni şeyleri keşfetme konusundaki bitmeyen açlığını anlayacak ve Yay'ın ateşli ama arkadaş canlısı görünümüyle başa çıkmak için sabra sahip olacak.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN