Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Terazi Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Terazi Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Yedinci güneş burcu Terazi, aşk ve romantizm hakkında konuştuğunuzda listenin en iyisi olarak bilinir. Aşk ve Terazi kelimesi pratikte eş anlamlıdır. Yıldızlar, Terazilerin aşkı ve romantizmi icat ettiğini ve onu Aslan, Akrep ve Boğa'ya kıyasla daha fazla uzmanlığa sahip bir sanat haline getirdiğini gösterir. Aşk tanrısı, Terazi'yi aşk becerileriyle beslemiştir. Sen büyük bir flörtsün ve karşı cinsi kolayca çekmek için iyi çekici niteliklere sahipsin.

TERAZİ BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

TERAZİ - KOÇ İLİŞKİSİ

Hava ve ateş burcu arasındaki çok fazla doğal çekim ve karşılıklı hayranlık sayesinde Terazi ve Koç arasında sorunsuz ve zahmetsiz bir birliktelik olacaktır. Terazi burcu kusursuz çekiciliği ile Koç'un dikkatini çekerken, dikbaşlı Koç karar vermede kararsız Terazi burcunu belirleyici hale getirebilir. Farklı şekillerde sonuç odaklı olan Terazi ve Koç, hedeflerine ulaşmak için birbirlerine yardım etmede uzun bir yol kat edebilirler.

TERAZİ - BOĞA İLİŞKİSİ

Boğa ve Terazi, yaşamın daha ince yönlerinden zevk alma konusunda temel bir ilgiye sahiptir ve bu da onları birbirleriyle oldukça uyumlu kılar. Her iki zodyak da yaşamda istikrar ister ve bu amaç onları doğal olarak aşk kuşları olarak yakınlaştırır. Gevşemiş Terazi, boğanın sınırsız enerjisine ve olgun görünümüne çekilirken Boğa, Terazi'nin ince diplomasisi ve kusursuz cazibesine hayran kalacak.

TERAZİ - İKİZLER İLİŞKİSİ

Uyumluluk ve aşktan bahsetmişken, ikisi de hava işaretleridir ve dünyayla fikirler aracılığıyla tanışma ve hatta onlara aşık olma eğilimindedirler. İkizler ve Terazi, diğer insanları gerçekten merak ettikleri için kolay bir ilişkiye sahiptir. Düşünceler söz konusu olduğunda harika bir bağ kurarsınız. Her ikisinin de ilişkiyi taze hissettiren hafif bir yaklaşımı var. Her şey hakkında fikir paylaşmaktan, kültürel etkinliklere katılmaktan ve belki de işbirliği yapmaktan keyif alacaksınız.

terazi-burcu-iliski-ozellikleri-sevgili.jpg

TERAZİ - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Terazi ve Yengeç arasındaki ilişki sıcak ve soğuk esebilir. Terazi bu kopukluk duygusuna sahiptir ve işler yolunda gitmediğinde kozaya girer. Oldukça hassas olan Yengeçler, bu duyguyla pek uyumlu olmayabilirler ve bu özelliği oldukça ilgi çekici bulabilirler.

TERAZİ - ASLAN İLİŞKİSİ

Liberyalılar ve aslanlar her zaman birbirleri için yaratıldığından, en çok birbirinizle olan büyük bağınız ile tanınırsınız. İkiniz de birbirinizi en iyi şekilde anlama eğilimindesiniz ve aşk hayatınızı her zaman sorunsuz bir şekilde ilerletiyorsunuz. Bir çift olarak Aslan ve Terazi dengelidir. Terazi, Aslanın doğrudan asi kişiliğini evcilleştiren çekicilik ve görgü üzerinde durur. Aşkın her gün yeni görünmesini sağlamak için duygusal ve zihinsel bağınız iyi dengelenmiştir.

TERAZİ - BAŞAK İLİŞKİSİ

Farklı doğalar ve zıt kişilikler, Terazi ve Başak arasındaki bağı beslemede engel teşkil etmez. Terazi başlangıçta mantıklı Başak tarafından telaşa kapılabilir, ancak er ya da geç pratik yapmanın değerini anlar. En iyi karar vericilerden ve problem çözücülerden biri olarak bilinen Başak, kararsız Terazilerin zamanında kararlar almasına büyük ölçüde yardımcı olabilir.

terazi-burcu-iliski-ozellikleri-ask.jpg

TERAZİ - TERAZİ İLİŞKİSİ

İki Terazi bir aşk ilişkisinde bir araya geldiğinde, dengeleme eylemi daha da hızlanacaktır. Bolluk içinde romantizm ve hayatın daha güzel zevklerinin tadını çıkarmak için bitmeyen arayış olurdu. Kendine özgü büyüleyici diplomasileriyle yaklaşımlarına kolayca uyum sağlayan Teraziler, aralarında sıcaklık ve pozitiflik yayan büyülü bir bağ oluşturabilirler.

TERAZİ - AKREP İLİŞKİSİ

Terazi ve Akrep, karşılıklı güven ve hayranlık üzerine kurulu bir ilişkide mükemmel arkadaşlar olabilir. Bu işaretler, doğal güzelliklere hayranlık uyandıran nitelikleri ile birbirlerini mükemmel bir şekilde tamamlayabilir. Son derece tutkulu Akrepler, kolay hareket eden Terazilerden büyük ölçüde rahatlık alır. Bu arada, Terazi Akreplerin manyetik cazibesine kapılır. Özetle, aşk ilişkileri, duygusal bağların beslediği derin bir birlikteliğe dönüşmeyi vaat ediyor.

TERAZİ - YAY İLİŞKİSİ

Hava burcu ve ateş burcu arasındaki uyumluluk ve aşktan bahsetmişken, siz ikiniz her zaman zirvedesiniz. Hava ve ateş işaretlerinin doğal eşleşmeler yapma eğiliminde olduğunu görmemize rağmen. Gezegen konumlarına göre hava, ateşin yanması ve büyümesi için alan sağlar. Terazi ayrıca aşk, güzellik, çekicilik ve adaletle ilgili olan Venüs tarafından yönetilirken Yay, büyüme, genişleme ve macera işareti olan Jüpiter tarafından yönetilir. Siz insanlar, bir çift olarak eşleştiğinizde hayatımızdan en iyi şekilde zevk almaya meyillisiniz.

terazi-burcu-iliski-ozellikleri-arkadas.jpg

TERAZİ - OĞLAK İLİŞKİSİ

Terazi, davranışlarında ve yaşamla başa çıkma yollarında Oğlak'tan belirgin bir şekilde farklıdır. Mükemmel bir iş-yaşam dengesi arayan bir Terazi, Oğlak'ın köklü hırs dürtüsü karşısında oldukça şaşırır. Entelektüel Terazi ile o kadar gösterişli olmayan Oğlak arasındaki bir çatışma, kesinlikle romantik bağlarında kopmalara yol açabilir, bu nedenle bu ikisinin derin bir bağ geliştirmek için ince bir akor vurması zorunlu hale gelir.

TERAZİ - KOVA İLİŞKİSİ

İkiniz de iyi bir eşleşme gibi görünüyorsunuz! Bir aşk kuşu olarak iyi bir çift olursunuz ama arkadaşlıkta en iyi halinizi gösterme eğilimindesiniz. Kartlar, ikiniz arasındaki birçok ortak noktayı gösterir. Bu nedenle, Terazi ve Kova'nın aşk yüzdesi her zaman en yüksek orandadır. Birlikte çalışma yeteneğiniz, ikinizin de birlikte daha büyük projeler üstlenmeniz gerektiğini açıkça ortaya koyuyor, çünkü ikiniz de kendinizi daha iyi bir şeyle ilgilenmeniz gerekiyor. Yine, her ikisi de hava işaretleri olduğundan, duygusal uyumluluğunuz yavaş yavaş güçlenir.

TERAZİ - BALIK İLİŞKİSİ

Balık ve Terazi, her açıdan en uyumlu zodyak çiftlerinden bazılarıdır. Bu işaretlerin her ikisi de estetik ve güzelliğe düşkünlük gibi bazı ortak özellikler nedeniyle birbirine yakınlaşabilir. Biraz rahat ve kararsız olmak, bu iki yıldız işaretinin ortak hatalarıdır, bu nedenle aşkta ortak arayışlara ulaşmak için onlardan kurtulmaları gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN