Akrep Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Uyum Özelliklerini Okuyunca Çok Şaşıracaksınız

Akrep Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Uyum Özelliklerini Okuyunca Çok Şaşıracaksınız

Sekizinci güneş burcu Akrep, ortaklarına olan bağlılığıyla bilinir. Aşk özellikleriniz sizi sevişme konusunda diğer güneş burçlarından farklı ve özel bir insan yapıyor. Asil, kibar, sadık ve sorumluluk sahibi olmak, tüm akreplerin sahip olduğu en yaygın aşk özellikleridir. Aşk ve diğer güneş burçlarıyla uyum hakkında konuştuğunuzda, aşk ölçeriniz en yüksek yüzdeyi Yengeç, Balık, Başak ve Oğlak ile gösterir. Bu işaretlerin neden ve hangi yollarla sizinle uyumlu hale geldiğini okuyun.

AKREP BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

AKREP - KOÇ İLİŞKİSİ

Uyumluluk söz konusu olduğunda belki de en iyi birliktelik değil, Akrep ve Koç, bir ilişkiyi yürütmek için gerçekten çok çalışmak zorundalar. Bu burçların her ikisi de güce aç ve arayışlarında oldukça hırslı olduğundan, birbirlerine yer açmak ve eşlerinin duygularına saygı duymak için orta bir yol çizmeleri gerekir. Dışa dönük ve açık sözlü bir Koç, içe dönük ve duygusal Akrep'in tam tersidir; bu nedenle, bu esrarengiz ilişkinin yürümesi için bir ateşkes çok gereklidir.

AKREP - BOĞA İLİŞKİSİ

Her ikisi de son derece tutkulu ve güce aç Zodyaklar olan Akrep ve Boğa arasında sağlam bir ilişki kurmanın temel bileşeni zamandır. Her iki burcun da yaklaşımlarında oldukça katı ve inatçı oldukları gerçeği göz önüne alındığında, esneklik ve uyum sağlama, boşluğu doldurmanın ve sağlıklı bir bağı beslemenin katalizörü olacaktır. Bir bağ kurulduğunda, tutku ve samimiyetle dolu olacaktır.

AKREP - İKİZLER İLİŞKİSİ

Akrep ve İkizler, zihinsel ruhlarındaki büyük farklılıklar nedeniyle doğal olarak en uyumlu işaretler değildir, ancak bir ilişki kurmak için ciddi çabalar gösterirlerse, mesafe kat edebilir. Akrep, daha uyumlu ve dışa dönük İkizler ile buz kırmaya yönelik gizli ve manipülatif eğilimlerinden kurtulmaya ihtiyaç duyacaktır. İkizler, çapkın tavırlarıyla Akrep'in güvenini kırmamak için biraz dikkatli olmalı. Bunu başarırlarsa, derin duygusal bağ ve yakınlık içeren bir ilişki olacaktır.

akrep-burcu-iliski-ozellikleri-sevgili.jpg

AKREP - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Bu çift, astrolojideki tüm burçların üzerinde en uyumlu çift olarak bilinir. Aranızdaki ilişki o kadar ince ki ikiniz de birbirinizin zihnini çok iyi okuyabiliyorsunuz. Bir ilişki için aşk mantığınız şeffaflığı korumaktır. Genel olarak, Yengeç ve Akrep uyumlu zodyak eşleşmeleridir. Yengeç Akrep ile her zaman güvende ve korunmuş hissedecek ve Akrep her zaman Yengeç tarafından sevildiğini ve beslendiğini hissedecek. Tipik iniş ve çıkışlara rağmen, ikiniz gerçekten mesafe kat edebilirsiniz.

AKREP - ASLAN İLİŞKİSİ

Muhtemelen Zodyak'ın en yoğun belirtilerinden ikisi, Akrep ve Aslan'ın aşk cephesindeki uyumluluğu, eğer birbirlerinin güçlerini kullanırlarsa büyülü olabilir. Farklı unsurlardan gelen bu işaretlerin her ikisi de çok fazla saygı, dikkat ve sevgi gerektirir. Tek fark, Aslanlar daha gösterişli ve dışa dönükken, Akrepler biraz daha içe dönüktür. Birbirlerinin kişiliklerini tamamlayabilirlerse, kırılmaz bir ilişki kurmak için uzun bir yol kat edebilirler.

AKREP - BAŞAK İLİŞKİSİ

İkiniz de potansiyel bir eşleşmesiniz. Bir toprak ve su işareti çifti olarak Akrep ve Başak, birlikte her zaman uzun bir yol kat etmez. Özellikleri hakkında konuşursak, her zaman kişiliğin ciddi tarafındadırlar. Astrolojiye göre, toprak ve su ikilisi iyi bir şekilde karışır ve eşleşir. Akrep sabitse su ilişkiye duygusal derinlik getirirken, Başak değişken bir toprak olmak istikrar ve esneklik getirecektir. Bununla birlikte, ikiniz de mükemmel ilişkiyi yaratmak için çaba gösterecek olan taahhüt odaklı işaretlersiniz.

akrep-burcu-iliski-ozellikleri-ask.jpg

AKREP - TERAZİ İLİŞKİSİ

Akrep ve Terazi, zodyak kardeşliğindeki tüm işaretler arasında en köklü ortaklıklardan birini kurabilir. Bu işaretler, doğal özellikleriyle birbirlerini mükemmel bir şekilde tamamlayabilir. Terazi, duygusal olarak yüklü Akrep'e denge sağlayabilirken, Akrep, bazen dayanıksız olan Terazilere hayatta daha iyi odaklanma ve karar verme konusunda yardımcı olabilir. Özetle bu ilişki, duygusal bağın beslediği uzun süreli bir birlikteliğe dönüşmeyi vaat ediyor.

AKREP - AKREP İLİŞKİSİ

Aynı burçtan iki yoğun tutkulu varlık bir araya geldiğinde, ilişki iyi ya da kötü bir dönüş alabilecek bir yolculuğun hız treni olabilir. Bir araya gelen iki akrep, birbirine sonuna kadar takıntılı olacak ve samimiyet dolu bir bağ yaşayacaktır. Gizemli oldukları bilindiğinden, pozitif enerjilerini birbirlerinin iyiliği için kullanmaya ve olumsuz özelliklerini sıkı bir kapak altında tutmaya dikkat etmeleri gerekecektir.

AKREP - YAY İLİŞKİSİ

Akrep ve Yay, farklı doğalarına rağmen onları bir araya getirebilecek bazı ortak özelliklere sahiptir. Duygusal olarak yüklü bir Akrep, bir ilişkiye girmeden önce bu derin güvenlik hissini elde etmelidir, bu da kolay giden bir Yay için çok fazla bir anlaşma olabilir. Bu nedenle, bu iki zodyak arasında sağlam bir ilişkinin temelleri arasında eşit bir oyun alanının ortaya çıkması gerekir. İlk engel aşıldığında, bu arkadaşlık heyecan ve macera dolu bir yolculuk olabilir.

akrep-burcu-iliski-ozellikleri-arkadaslik.jpg

AKREP - OĞLAK İLİŞKİSİ

İkiniz de seksi bir eşleşmesiniz! Akrep ve Oğlak, birbirleriyle altmışlık burçlar olarak ve Oğlak'ın Akrep'in yöneticilerinden biri olan Mars'ı yüceltmesi nedeniyle özel bir cinsel bağı paylaşır. Genellikle aşk bağlarından vazgeçme eğilimindesiniz, ancak en iyisi güçlü çiftler hakkında konuşulduğunda. Akrepler ve Oğlaklar, yaşamdaki fikir ve kararlarında en çok senkronize olurlar. Bununla birlikte, Akrep ve Oğlak, zodyaktaki en ciddi işaretlerden ikisidir ve bu da kayalık bir başlangıç ​​yapabilir.

AKREP - KOVA İLİŞKİSİ

Çok az ortak noktası olan iki zodyak, mümkün olan en iyi aşk eşleşmesini oluşturamayabilir, ancak eşleşmeleri bazı sıra dışı ama büyüleyici ilişkiler ortaya çıkarabilir.

Son derece farklı kişilikleri nedeniyle birçok sürtüşme olabilir, ancak farklılıklarını aşmak ve daha pratik ve daha az duygusal olabilecek bir ilişki kurmak için yeterince güçlü iradeye sahiptirler. Akrep'in hayata mistik ve içe dönük yaklaşımı, kesinlikle daha açık ve idealist Kova ile çarpıcı bir tezat oluşturuyor.

AKREP - BALIK İLİŞKİSİ

Bu çift, en iyi yaratıcı ortak çalışma olarak bilinir. Her türlü işte, ikiniz de en iyi halinizi başkalarına gösteriyorsunuz ama aşkta her zaman yakın ve çekingen bir ilişki sürdürme eğilimindesiniz. Akrepler ve Balıklar, konfor bölgesi seviyeleri hakkında konuştuğumuzda kutuplardır, ancak bağları hakkında konuştuğumuzda klonlanırlar. Aşık Akrep yoğun, sıcak ve soğuk ve bazen takıntılı. Öte yandan, Aşık Balık, etkilenebilir, kaçan ve bazen şehittir. Çiftin üzerinde bir dönüş olduğuna inanılıyor çünkü bir kez derinden ilgili olan Balık ve Akrep asla gerçekten bırakmaz - gelecek yıllar boyunca rüyalarda yeniden ortaya çıkar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN