Oğuzhan Koç, 'Gossip Pasta' hesabını ifşa etti: Onursuz, kaçak dövüşen parazitler

Oğuzhan Koç, 'Gossip Pasta' hesabını ifşa etti: Onursuz, kaçak dövüşen parazitler

Şarkıcı Oğuzhan Koç, kimliği gizli Instagram fenomeni Gossip Pasta'nın "Oğuzhan Koç'un yeni tekerlekleri hayırlı olsun" şeklinde ayakkabılarını eleştirmesinin ardından sosyal medya hesabından kim olduğunu ifşaladı. Koç, yaptığı paylaşımda fenomene ateş püskürdü.

Demet Özdemir ile 8 ay süren evliliğini bitiren şarkıcı Oğuzhan Koç, ayakkabılarıyla alay eden, kimliği gizli Instagram fenomeni Gossip Pasta'nın kim olduğunu ifşa ederek zehir zemberek sözler sarf etti. Fenomene ateş püsküren Koç, "Onursuz, kaçak göçek insanlara prim veren, takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılık. Simit sat onurlu yaşa" dedi.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, paylaşımları ve kıyafet tercihleriyle sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Son olarak ayakkabı tercihleriyle sosyal medyada konuşulan olan Koç, uzun zamandır adını gizli tutarak paylaşım yapan fenomen Gossip Pasta'nın kimliğini ifşa ederek sert ifadeler kullandı.

'YOL BULMAYA DEVAM EDİYORLAR'

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, ilginç ayakkabıları Gossip Pasta tarafından esprili bir dille paylaşılan Oğuzhan Koç, Gossip Pasta adıyla paylaşım yapan kişinin Çağla Çetin olduğunu iddia etti.

Bununla da yetinmeyen şarkıcı, Çetin'i etiketleyerek şunları yazdı:

"Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasına terlik, tayt link vererek yol bulmaya devam ediyorlar."

'BUGÜNKÜ PARAZİTİMİZ ÇAĞLA'

Koç, şöyle devam etti:

"Sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak köçek insanlara prim veren, takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. Siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. Ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum, fikirlerim bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra! Bugünkü parazitimiz Çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. Hepinize yerinizi, haddinizi, işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyordum. Demek ki benmişim o. Hadi bakalım."

'TÜM HESAPLARI İFŞA EDİYORUM BUNDAN SONRA'

Daha sonra Gossip Pasta'nın hesabını paylaşan Oğuzhan Koç, "Vatandaşları, tanınmış isimlerin üzerine salarak her yerden fotoğraf, video alıp sayfasında paylaşarak para kazanmaya çalışan Çağla ve Çağla gibi bedavacı tüm hesapları ifşa ediyorum bundan sonra. Hakikaten simit sat onurlu yaşa. Alın siz meçhul şarkıcı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN