Oğuzhan Koç'tan boşanma hamlesi! Evliliklerini terapi de kurtaramadı

Oğuzhan Koç'tan boşanma hamlesi! Evliliklerini terapi de kurtaramadı

Geçen yıl evlenen Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti kötü günler yaşıyor. Boşanmanın eşiğine gelen çiftin evleri ayırdığı iddia edilmişti. Uzun süredir beraber görüntü vermeyen ikili terapi görmeye başladı. Ama terapide işe yaramadı... Yüzüğünü çıkaran Demet Özdemir'den sonra Oğuzhan Koç'tan da ilk hamle geldi.

Evliliklerinde kriz çıkan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, boşanma iddialarıyla gündemden düşmüyor. Yaşadıkları tartışma sonrası evi terk ettiği söylenen Özdemir, evliliğinde sorun olduğunu itiraf etmişti. Artık beraber paylaşım yapmayan ikili evliliklerini kurtarmak için terapiye başladı. Boşanma iddiaları sonrası ilk kez görüntülenen Oğuzhan Koç'un yüzüğünü çıkardığı görüldü.

demetoguz.jpg

OĞUZHAN KOÇ'TAN İLK HAMLE GELDİ

Bir süredir boşanacakları iddia edilen ve evliliklerinde tartışmalar yaşadıklarını itiraf eden Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un evliliği bitmek üzere...

oguzdemet.jpg

Evliliklerini sürdürmek için dışarıdan destek almaya başlayan ünlü çiftten Oğuzhan Koç'un son paylaşımı olay oldu.

evlilik.jpg

DEMET ÖZDEMİR-OĞUZHAN KOÇ EVLİLİĞİ BİTTİ Mİ?

Koç'un son paylaşımındaki detay sonrası magazin kulislerinde evliliğin tamamen bittiği ve boşanma kararının alındığı şeklinde yorumlar yapıldı.

demet.jpg

KARŞILIKLI YÜZÜKLER ATILDI

Ünlü oyuncu eşi Demet Özdemir'in alyansını çıkarmasından sonra parmağındaki yüzüğü çıkardığı görüldü. Koç, alyans takmayı sevmediğini belirtti.

oguzhankoc.jpg

Eski görüntülerde ise Koç'un parmağında yüzük olduğu görüldü. Hayranları ise "Belliydi" "Boşanmayın" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN