Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir açıklaması: Bizi halay çekerken göreceksiniz

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir açıklaması: Bizi halay çekerken göreceksiniz

Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir ile ne zaman evleneceği ve ona hangi şarkıları yazdığı sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, sevgilisine yazdığı en özel şarkıyı ise hiç yayınlamayacağını açıklayarak "Bizi halay çekerken göreceksiniz" dedi.

Son dönemde sevgilisi Demet Özdemir ile evleneceği haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

'BOŞLUK BULDUĞUMUZ ZAMAN EVLENECEĞİZ'

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile bu yaz evlilik planlarının olup olmadığıyla ilgili "Yazın sonunda evet. Öyle bir tempoda çalışıyoruz ki Demet’in dizi seti haftaya bitiyor. 4-5 gün boşu var, hemen sonra sinema filmine giriyor. Ben konserler yapıyorum. İkimiz bir haftalık boşluğumuzu bulacağız ve evleneceğiz" dedi.

Ünlü şarkıcı, ilişkilerinin nasıl başladığına ilişkin "Zaten tanışıyorduk ama birlikte vakit geçirecek kadar zamanımız olmamıştı. O zamanı bulduktan sonra ilişkimiz başladı. O kadar garip ki; biriyle tanışıp merhabalaştıktan sonra zaten çok hızlı veriyorsun o kararı ve her şey çok hızlı ilerliyor" diye konuştu.

'DEMET'E ÇOK ŞARKI YAZDIM'

Koç, sevgilisine şarkı yazıp yazmadığı sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Yazdım. Aslında ‘Aşk Beni Yendi’nin büyük kısmı da Demet’e yazılmıştır. Demet’e çok şarkı yazdım ama en özelini muhtemelen hiçbir zaman çıkarmayacağım. Bir tek o dinliyor ve ben biliyor olacağım.
Bizi halay çekerken göreceksiniz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN