Oğuzhan Koç'un eski mesleği herkesi şaşırttı! Yıllar sonra itiraf etti: Meğer böyle keşfedilmiş! Duyanlar şaştı kaldı

Oğuzhan Koç'un eski mesleği herkesi şaşırttı! Yıllar sonra itiraf etti: Meğer böyle keşfedilmiş! Duyanlar şaştı kaldı

Son dönemin gözde sanatçılarından Oğuzhan Koç, yıllar sonra dikkat çekici bir itirafta bulunarak eski işini açıkladı. Ünlü şarkıcı, açıklamalarıyla kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçen yıl 28 Ağustos'ta ünlü oyuncu Demet Özdemir ile nikah masasına oturan ancak 8 Mayıs'ta Özdemir'den ayrılan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'un eski işi herkesi şaşırttı. Ünlü sanatçı, eski işini açıklayarak hayranlarını şaşırttı.

Demet Özdemir ile 8 ay evli kaldıktan sonra Mayıs ayında Özdemir'den boşanan Oğuzhan Koç'un eski işini açıklayarak büyük bir sürprize imza attı. Son olarak online alışveriş uygulaması Getir'in reklam filminde rol alan Oğuzhan Koç, eski işini açıklayarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber Global'de yer alan habere göre; Ünlü sanatçı Oğuzhan Koç, bir dönem camilerde müezzinlik yaptığını açıkladı.

Bursa'da yaşadığı yıllarda Ramazan ayında iki sene boyunca camide müezzinlik yaptığını açıklayan Oğuzhan Koç, "Bir ara müezzinlik yaptım. Bursa'da şehre biraz uzak bir sitede yaşıyorduk. Sitenin mescidi vardı. Komşumuz olan imam amca çok yaşlıydı. Sesin çok güzel, Ramazan'da ezanları sen oku dedi. Kabul ettim. 2 sene Ramazan'da ezanları ben okudum." dedi.

Ünlü şarkıcı bu açıklamaları ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN