Okan Bayülgen eleştiri okunu Merve Boluğur'a çevirdi! Sivri dilinden kurtulamadı: Bu sözler Merve'yi çileden çıkaracak!

Okan Bayülgen eleştiri okunu Merve Boluğur'a çevirdi! Sivri dilinden kurtulamadı: Bu sözler Merve'yi çileden çıkaracak!

Tv100 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü programı son bölümüyle yine araştırılmaya başlandı. Programın sahibi olan Okan Bayülgen'in Safiye Soyman ve Merve Boluğur ile ilgili söylemleri merak edilenler arasında yerini alıyor.

Okan Bayülgen’in Tv100’de yayınlanan Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü programı büyük bir ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Gerek eleştirileri gerekse söylemleri ile adından söz ettiren Okan Bayülgen’in programında Safiye Soyman ve Merve Boluğur’da nasiplerini aldı.

okan bayülgen ile uykusuzlar kulübü

Programın son bölümünde konuk olarak Mert Fırat, Özge Borak, Jabbar, Selin Yeninci, Özge Fışkın ve Baturay Özdemir yer aldı.

OKAN BAYÜLGEN’DEN SAFİYE SOYMAN’A

Safiye Soyman’in İngiltere’den yaptığı paylaşımı tiye alan Bayülgen ‘Safiye hanım Londra’lara gitmiş. ‘Alnım Londra’da’ paylaşımı tamamen sayıklamadan ibaret. Kolay mı öyle Londra’ya gidip documentary yapmak’ dedi.

‘DAMATLARA ACIYORUM’

Merve Boluğur’un 40 gün süren evliliği sonrasında yeniden eski eşi Mert Aydın ile görüşmesini de gündemine alan Bayülgen konu ile ilgili; ‘evlenmişler 40 gün sonra boşanmışlar hala buluşuyorlar. Paparizeler bundan anlamıyor. Her şey Instagram postu ve gündeme gelmek için yapılıyor. Çok garip’ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN