Okullara ne kar ne yağmur tatili! Aşırı sıcaklardan okullar tatil edildi: 45 dereceyi görecek

Okullara ne kar ne yağmur tatili! Aşırı sıcaklardan okullar tatil edildi: 45 dereceyi görecek

Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Bu defa ne kar tatili ne de yağmur tatili. Aşırı sıcaklardan dolayı tatil edildi. Hava sıcaklıkları 45 dereceye kadar çıkacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Pakistan Meteoroloji Departmanı yetkilisi Zaheer Ahmed Babar tarafından yapılan açıklamaya göre, Pakistan’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 derece üzerine çıkacak. Söz konusu bu durum ülkede tedbir almaya yol açarken, “evden çıkmayın” uyarıları yapıldı. Öte yandan şırı sıcakların ay boyunca devam edeceği bildirildi.

sicak2.jpg

SICAKLIKLAR 40 DERECEYİ AŞACAK

Yetkili Zaheer Ahmed Babar, yaptığı açıklamada hava sıcaklıklarının 40 dereceyi geçeceği bilgisi yer aldı. Sıcaklıkların ay sonuna kadar süreceği ifade edilirken, haziranda da sıcaklığın 45 dereceye ulaşmasının muhtemel olduğu bilgisi verildi.

sicak.jpg

Tüm bunların yanı sıra vatandaşlara “evden çıkmayın” uyarısı yapılırken, Pakistan'ın Pencap eyaletinde sıcak hava nedeniyle tüm okullar bir hafta tatil edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN