Otomobil almak bu kadar basit! O kamu bankası gemileri yaktı: 3 ay tek kuruş almadan taşıt kredisi verecek!

Otomobil almak bu kadar basit! O kamu bankası gemileri yaktı: 3 ay tek kuruş almadan taşıt kredisi verecek!

Son zamanlarda otomobil fiyatlarının artışı vatandaşların araba almak için farklı finansmanlara yönelmesine sebep oldu. Özellikle de kamu bankalarının sunduğu kredi seçeneklerini değerlendirmeye başladılar. İşte konuya ilişkin detaylar...

Sıfır ya da ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar artan otomobil fiyatları nedeniyle araç alma konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Bu noktada ise devreye uygun faiz oranları ile kredi veren kamu bankaları giriyor. Türkiye'nin en popüler kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, avantajlı taşıt kredisi ile araç almak isteyen vatandaşlara yeni bir müjde verdi. Hem düşük faiz oranları hem de uzun vade seçenekleri ile araç sahibi olmak daha kolay.

Aylık 3 bin 251 lira taksitle ödeme şansı

Vakıfbank, ikinci ve sıfır araç almak isteyenlere kredi kampanyası başlattı. Bu sayede vatandaşlar uygun ödeme planları ile araç sahibi olabilecek. Krediden yararlanmak isteyenlerin ise kredi puanlarının yeterli olması gerekiyor.

Ülkemizin en bilinen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, 100 bin liralık kredi için vatandaşlara 48 ay vade verirken, aylık ödemelerini ise 3 bin 251 lira olarak açıkladı. Taşıt kredisi çekmek isteyen vatandaşların ise kredi koşullarını karşılaması yeterli.

otomobil

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi kampanyası

Kredi kampanyasına ilişkin olarak yüzde 1,59 faiz oranlarından başlayan çeşitli imkanlar sağlanıyor. Ayrıca 48 ay vade seçeneği ile esnek ödeme seçenekleri de vatandaşları rahatlatmak adına açıklandı.

3 ay ödemesiz taşıt kredisi

Tüm bunların yanı sıra araç almak isteyenlerin çektiği krediler 3 ay ödemesiz olarak sunuluyor. Her ay aynı parayı ödeyerek ve 3 ay ödemesiz olan kredi, 3 ayda bir, son taksit balın ve değişken taksili olarak kredi geri ödemlerinin gelir durumuna göre belirlenmesi sağlanabiliyor. Siz de bütçenize en uygun aracı alabilmek için Vakıfbank internet adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN