Başrolünde Alperen Duymaz’ın yer aldığı Beklenen Mehdi dizisinin hazırlıkları tamamlanmak üzere. Birkaç gün içinde sete çıkması beklenen dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Genç kuşağın parlayan yıldızlarından Su Burcu Yazgı Coşkun, dizide Rana karakterine hayat verecek.
İDDİALI KADRO GÜÇLÜ SENARYO İLE GELİYOR
10 bölü olarak planlanan dizi güçlü hikayesi ve kadrosuyla dikkat çekiyor. Hafta sonu çekimleri başlayacak olan dizide Alperen Duymaz, Ahrar karakterini canlandıracak.

Su Burcu Yazgı Coşkun da Harran Üniversitesi Dinler Tarihi Bölümü doktor öğretim görevlisi olan Rana karakterini canlandıracak.
Rana ile Ahrar’ın yolları uzmanlık alanı sayesinde kesişecek. Bu karşılaşma ise dizinin ana çatısını oluşturan mistik olayların da başlangıcı olacak.
