Özge Özder ünlü isimlere ateş püskürdü! Şu seçimler bir bitsin…

Özge Özder ünlü isimlere ateş püskürdü! Şu seçimler bir bitsin…

Ünlü oyuncu Özge Özder sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile ünlü isimleri eleştirdi. Seçim sonrasını işaret eden ünlü isim herkesin saklandığı yerden çıkacağını söyledi. İşte Özge Özder'in seçim tepkisi…

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde beklenen sonuçlar gelmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşecek 2. tur seçimleri için nefesler tutuldu. Seçim süreci ile ilgili ünlü isimlerden paylaşım gelirken bazı isimlerin ses çıkarmaması ünlü oyuncu Özge Özder'in gündeminde yer aldı. Seçim sonrasını işaret eden ünlü isim her şeyin belli olacağını söyledi. İşte Özge Özder'in seçim tepkisi…

ÖZGE ÖZDER'İN SEÇİM TEPKİSİ

Oyuncu Özge Özder sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile ünlü isimleri eleştirdi. Sosyal medya hesabından seçimle ilgili paylaşım yapmayan ünlü isimleri hedef alan Özder, "Seçim bir bitsin, büzüştüğünüz yerden çıkarırsınız" ifadelerini kullandı.

ozge-ozder.jpg


Mavi tik bulunan hesapları hedef alan ünlü isim sessiz, ıssız, titrek ve dilini yutmuş bol takipçili ünlü isimleri uyardı. Seçim bittikten sonra saklanan kişilerin gün yüzüne çıkacağını ifade eden Özder, sahiplerinin ölmediklerini ya da kendilerini unutmadıklarını vurguladı. Seçimden sonra O isimlerin yeniden havalı hayatlarına ve kurgusal yaşamlarına döneceğinin altını çizen Özge Özder, Hava açacak mı, bozacak mı? Ona göre kurgulayacak sizi sahibiniz… Yoksa bu kadar zaman hiç paylaşım yapmaz mı sahibiniz? Ne olur üstünüze alınmayın…” sözlerine dile getirdi.

ozge-ozder-aile.jpg


Çıt çıkarmayan o isimlerin varlığının dikkat çekip renginin sorgulanmaması için böyle bir yol izlediğini belirten Özder, ölü taklidi yapan kalplerden cenazelerin kaldırılacağını söyledi.

Özge Özder'den ünlü isimlere tepki

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN