Pandaların arasındaki 3 gizi hayaleti kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Pandaların arasındaki 3 gizi hayaleti kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Netizenlerin ilgisini çeken bu optik illüzyon bulmacası, herkesin kafasını karıştırmayı başardı. Aşağıdaki resimde 11 saniyede 3 gizli hayaleti tespit edebilir misin? Zamanın şimdi başlıyor...

Bu günlerde netizenleri şaşırtan trendlerden biri 'Optik İllüzyon'. Birçok insan için favori bir vakit geçirme hobisi haline geldi ve insanlar her gün başkalarının kendilerine yeni bir optik illüzyon meydan okuması getirmesini bekliyor. Optik illüzyonlar, eğlence ve eğlence faktörünün yanı sıra, kişinin gözlem becerilerini ve konsantrasyonunu geliştirmesine yardımcı olur.

Raporlara göre optik illüzyonlar, araştırma alanına katkıları nedeniyle de öne çıkıyor. Bilim adamları tarafından yürütülen araştırmalar, optik illüzyonlara maruz kaldığında beynin işleyişini keşfetmeyi dört gözle bekliyor. Yukarıdaki resimde pandalar arasında gizlenmiş üç hayalet var ve sizin için zorluk, hayaletleri 11 saniye içinde tespit etmektir.

1-012.jpg

RESİMDEKİ 3 GİZLİ HAYALETİ BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyonlar, zihnimizi ve gözlerimizi kandırdığı için zordur. Bununla birlikte, bazı optik yanılsamaları tespit etmek çok kolayken, bazıları katılımcılar için çok zor ve zorlayıcıdır.

Netizenlerin ilgisini çeken en son optik illüzyon, Macar grafik sanatçısı Gergely Dudas'ın yeni bir illüstrasyonu. Görüntüdeki pandalar arasında üç gizli hayalet var. Ancak buradaki püf noktası, onu 11 saniye içinde bulmanız gerektiğidir.

3 GİZLİ HAYALETİ FARK ETTİN Mİ?

Yukarıdaki görüntüde 11 saniye içinde bu optik illüzyondaki hayaletleri görebiliyor musunuz? Sadece resme dikkatlice bakın ve hayaleti kolayca görebilirsiniz.

Bazıları burada verilen görüntüyü gördükten sonra kafası karışıyor. Ancak, bazı insanlar hızlı bir şekilde tanımlayabilir. Buna karşılık, diğerleri tahminlerini ve cevaplarını doğru alamadılar.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Görselde takılıp kalmanız durumunda, doğru cevabı almak için aşağıdaki görsele bakın. Resimde hayaletlerin noktaları kırmızı dairelerle işaretlenmiştir.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN