Pelin'in bebeği Ferit'ten değil mi? Çocuğun babası belli oldu! Yalı Çapkını'nda dengeleri değiştirecek gelişme

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen bölümüyle sosyal medyada büyük ses getiren dizinin 57. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Fragmanda Pelin'in bebeğinin kimden olduğu ortaya çıktı.

Star TV ekranlarında yer alan, başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını’nı dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizinin 57. bölümünden ilk fragman geldi.

1-013.jpg

PELİN'İN BEBEĞİNİN BABASI ORTAYA ÇIKTI

Dizinin yeni bölümünde Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakterinin eski sevgilisi Pelin, Ferit'ten hamile olduğunu söylemişti. Pelin'in bebeğinin Ferit'ten sonra birlikte olduğu Serter'den olduğu ortaya çıktı. Yeni bölümde Serter, bebek için DNA testi istiyor ve Pelin'in dayısına giderek her şeyi anlatıyor.

2-002.jpg

Bu gelişmeler sonrası yalıda bir çok denge değişecek. Seyran ve Ferit cephesinde neler olacağı da şimdiden merak konusu oldu.

halisis.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN