Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ayrıldı

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ayrıldı

'Aşkın Kıyameti' filminin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz-Yiğit Kirazcı çiftinden ayrılık haberi geldi. Bu kararı alan ikili, birbirlerini sosyal medyadan da sildi. Deniz ile Kirazcı, henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

'Aşk 101', 'Vatanım Sensin', ve 'İnsanlar İkiye Ayrılır' gibi projelerde rol alan Pınar Deniz, yaklaşık 7 aydır kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile birliktelik yaşıyordu. Ancak çift, ilişkilerini sonlandırma kararı aldı.

Yollarını ayıran ikili, birbirlerini sosyal medya hesaplarından da takipten çıktı. Deniz ile Kirazcı, henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

İLİŞKİSİNDEN BAHSETMİŞTİ

Daha önce samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, 'Aşkın Kıyameti' filminin setinde tanıştığı meslektaşı Yiğit Kirazcı ile arkadaşlığının aşka dönüştüğünü açıklamıştı.

Pınar Deniz, "İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, sonrası iyilik, güzellik işte..." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN