Yargı dizisinde dengeleri değiştirecek transfer

Yargı dizisinde dengeleri değiştirecek transfer

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Yargı'nın kadrosuna dengeleri değiştirecek bir isim girdi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Şükran Ovalı, Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Kanal D'nin ilgi çeken dizisi, başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı pazar akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Yargı'nın kadrosuna ünlü oyuncu Şükran Ovalı transfer oldu.

İzleyici karşısına ‘Derya’ karakteriyle çıkmaya hazırlanan Ovalı’nın karakteri ve hikayenin seyrini nasıl değiştireceği merak konusu haline geldi.

k.jpgOyuncu Şükran Ovalı

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu 'Yargı'nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN