Pınar Deniz'i çıldırtacak paylaşım! Kaan Yıldırım eski aşkına mı dönüyor? Öyle bir paylaşım yaptı ki...

Pınar Deniz'i çıldırtacak paylaşım! Kaan Yıldırım eski aşkına mı dönüyor? Öyle bir paylaşım yaptı ki...

2021 yılının Haziran ayında ayrılık kararı alan Hadise ile Kaan Yıldırım'ın aşkıyla özdeşleşen Benek'in hesabından yapılan paylaşım Hadise ve Yıldırım barıştılar mı? sorusunu sordurttu.

1.5 yıl birliktelik yaşadıktan sonra geçen yıl haziran ayında ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı Hadise ile Kaan Yıldırım'ın aşkıyla özdeşleşen köpekleri Benek'in Instagram hesabı hacklendi. Hacklenen hesaptan yapılan paylaşımı görenler gözlerine inanamadı.

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcı Hadise 1.5 yıl boyunca birliktelik yaşamış, ikilinin ilişkisi geçen yıl haziran ayında sona ermişti. Hadise Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına otururken Kaan Yıldırım ise kendisi gibi oyuncu olan Pınar Deniz ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

<p><br data-mce-bogus="1"></p>

"HADİSE VE YILDIRIM BARIŞTILAR MI?"

Hadise ve Kaan Yıldırım'ın aşkıyla özdeşleşen Benek'in Instagram hesabı hacklendi. Geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in ayrıldığı iddia edilmişti. Benek'in hesabı hacklenerek 'seni özledim anne' paylaşımı yapıldı.

Söz konusu iddia sonrasında yapılan bu paylaşım Hadise ve Yıldırım barıştılar mı? sorusunu getirdi.

<p>Olayın ardından hesaptan Hadise için '<strong>Seni özledim anne'</strong> şeklinde paylaşım yapılırken; Yıldırım için de '<strong>Doğum günün kutlu olsun baba</strong>' mesajı yayımlandı. </p>

Olayın ardından hesaptan Hadise için 'Seni özledim anne' şeklinde paylaşım yapılırken; Yıldırım için de 'Doğum günün kutlu olsun baba' mesajı yayımlandı.

<p>Kendisi gibi oyuncu olan Pınar Deniz ile beraberlik sürdüren Kaan Yıldırım'ın iddiaya göre köpeği Benek için eski sevgilisi Hadise'yle açtıkları Instagram hesabı hacklendi. </p>

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN