Popstar Evren Mevlanaoğlu, evinin önünde saldırıya uğradı

Popstar Evren Mevlanaoğlu, evinin önünde saldırıya uğradı

Eski Popstar yarışmacısı Evren Mevlanaoğlu, Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki evinin önünde kendisini tehdit eden bir erkeğin saldırısına uğradı. Yaşadığı talihsiz anları anlatan Mevlanaoğlu, saldırgandan şikayetçi olduğunu söyledi.

Popstar adlı şarkı yarışmasıyla tanınan Evren Mevlanaoğlu, dün gece Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki evinin önünde saldırıya uğradı. Hastaneye giderek darp raporu alan Mevlanaoğlu, saldırgandan şikayetçi olduğunu belirterek olay anını anlattı.

“Müziği kısması için uyarınca kafa attı”

Hastaneye gidip darp raporu alan Mevlanaoğlu, “Sahne aldığım mekandan çıktım, eve doğru yürürken birinin motorla yanımdan geçtiğini fark ettim ancak önemsemedim. Adını sonradan öğrendiğim U.U. isimli şahıs, motoru ile dönüp evimin karşısındaki banka oturdu ve yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Kendisini kibar bir dille müziğin sesini kısması için uyardım. Ancak bana küfürler ile karşılık verdi. Daha sonra tehdit edip ‘Müziğin sesini kapat diyemezsin’ diyerek bana kafa attı. Önce sersemledim ne olduğunu anlayamadım. Hemen 112’yi arayarak polise durumu bildirdim. Polisin geleceğini anlayınca olay yerinden kaçtı. Polisler de beni hemen hastaneye götürdü. Röntgen çekildi, darp raporu verildi” dedi.

evren1-1-21046618.jpg

Mevlanaoğlu, kimliği tespit edilen ve şikayetçi olduğu saldırganın bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini beklediğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN