Psikologlar yıllardır kullanıyor! İşte yüzde 100 doğru çıkan karakter testi... Karşındakini tanımak istersen uygula...

Psikologlar yıllardır kullanıyor! İşte yüzde 100 doğru çıkan karakter testi... Karşındakini tanımak istersen uygula...

Kadınlar erkeklere oranla giyimde daha çok çeşitliliği sever, çünkü kadınların seçimi genellikle ruh haline, dünya algısına ve stil anlayışımıza bağlıdır. Ancak her kadının giyim ve aksesuar konusunda belirli tercihleri ​​vardır. Psikologlara göre, kişinin kıyafetlerini analiz ettikten sonra gardırop sahibinin karakteri hakkında bir şeyler söyleyebilirsiniz.

İşte psikologların gözüyle karakterinizin özelliklerine ışık tutacak dış görünüşü yorumlamanın birkaç sırrı...

KIYAFETLERDEKİ DESNLER

Giysilerinizde net geometrik çizgilerinin baskınlığı, yaşamdaki düzen ve istikrarı, planlama sevgisini ve bir kişinin yüksek organizasyonunu gösterir.
Çok kaliteli kumaşlardan yapılan kıyafet seçimi kişinin ciddiyetini ve kararlılığını gösterir. Bu nedenle, düz ve kalın kumaştan yapılan bir kıyafet, genellikle çalışanlarına karşı bilinçli kararlar vermek zorunda olan güçlü insanların tercihidir.

kiyafet.jpg

Düz çizgileri sevenler, akan kumaşlar, giysilerdeki tüylü detayları seçenler ise büyük olasılıkla yumuşak bir karaktere sahiplerdir. Bu insanlar çok net çerçevelerden hoşlanmazlar yaratıcılığı ve özgürlüğü çok fazla severler.

TERCİH EDİLEN RENKLERİN SÖYLEDİKLERİ

Giysilerin en dikkat çekici özelliği rengidir. Renklerin bir insan üzerindeki etkisi ve insanların neden belirli giysi renklerini sezgisel olarak seçtikleri hakkında çok şey söylendi. Psikologlar bu konuyu incelemek için çok zaman harcadılar. Bugün, rengin bazı karakter özelliklerini ortaya çıkarabildiği ve diğerlerini gizleyebildiği açıktır.

PASTEL TONLAR

Pastel tonları sevenler romantik ve duygusaldır. Bu insanlar açık kişilikli ve duygusaldırlar. İç uyuma sahiptirler kendileri ile barışıktırlar. Ancak bu, bu tür bireyler çok fazla dikkat çekmeyi de sevmezler.

kiyafet-001.jpg

PARLAK RENKLER

Parlak ve rengarenk giyinmeyi seven insanlar, içsel ihtiyaçlarına daha yakından bakmalıdır. Örneğin, kırmızı seçimi, dikkat çekme arzusunu, otoriterliği ve cesareti gösterebilir.

Koyu turuncu genellikle neşeyi, pozitifliği ve iyimserliği ifade ederken, yumuşak yeşil genellikle barış ve uyum arzusunu ifade eder. Mavi, güvenilirliği, düşünceli olmayı ve mor - yaratıcılık tutkusunu sembolize eder. Sarıyı seçiyorsanız da büyük olasılıkla sizi neşelendirmek için bir teşvike ihtiyacınız var.

GİYSİLERİNİN ÇOĞUNLUĞU KOYU RENK OLANLAR

Gardırobundaki kıyafetlerinde koyu renklerin hakim olduğu insanlar, istikrar, güvenilirlik ve yaşamda güçlü bir konum ile karakterize edilir. Bu tür renkleri sevenler her zaman istikrar için çabalarlar, beklentileri hedeflerine nasıl ulaşacaklarını gösterir.

kiyafet1.jpg

AKSESUARLAR

Aksesuarlar, sahibi hakkında da bir şeyler söyleyebilen görüntünün özel bir vurgusudur. İyi bir stil anlayışına sahip, ölçülü ve zarif insanların pahalı metalleri (gümüş, platin veya altın) seçme olasılığı daha yüksektir. Bu tür aksesuarların seçimi, geleneksel görüşlerden bahseder.
Her kıyafete ustalıkla uyum sağlayan farklı aksesuar ve takı tercihi, standart dışılığın ve özgünlüğün kanıtıdır. Bu insanlar ucuz boncukları, renkli taşları tercih ederler.

GİYSİ DOLABINIZDAKİ KIYAFETLER

Dolabınız eski giysilerle doluysa, bunların yaklaşık üçte birini giymediyseniz büyük olasılıkla sorumluluktan kaçma eğilimindesiniz ve karar vermekte zorlanıyorsunuz.

Rahat, sade ve gösterişsiz kıyafetleri (kot pantolon, pantolon, tişört ve aynı türden bol kazaklar) tercih eden ve feminen kıyafetler giymeye neredeyse hiç izin vermeyen kadınlar, büyük olasılıkla görünüşlerinden memnun değildir. Kusurlarını gizlemek için bu tür rahat ve bol kıyafetler giyerler.

Gardırobunuzu çeşitlendirmeye ve dolabınızı daha sık temizlemeye çalışın, gerçekten gereksiz eski şeylerden kurtulun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN