Yalnızlık, diri diri gömülmek, evsiz kalmak... Korku testi: Sizin korkunuz hangisi?

Yalnızlık, diri diri gömülmek, evsiz kalmak... Korku testi: Sizin korkunuz hangisi?

Amerikalı bir yazar ve tarihçi olan Joseph Campbell, bir keresinde, "Girmeye korktuğunuz mağara, aradığınız hazineyi barındırır" demişti. Size sunduğumuz fotoğraftaki kapıları hızlıca inceleyin ve sonra da ana korkunuzu öğrenin.

Son zamanlarda sosyal medyada insanların iç dünyalarına yönelik olan testler moda oldu. Bugün sizi korkularınızla yüzleştireceğiz. Sizin için hazırladığımız fotoğraflardaki kapılardan birisini seçin ve kendi korkunuzla yüzleşin...

kapi.jpgkapi.jpg

YALNIZLIKTAN KORKUYORSUNUZ

1. KAPI

Bu kapıyı seçtiyseniz, içinizin derinliklerinde bir yalnızlık korkusu var demektir. Bu korkunun nedeni ne olursa olsun kişiliğinizin bu özelliğini anlamanız ve kabul etmeniz önemlidir . Zor bir çocukluk ya da zor bir ayrılık yaşamışsınız ama artık her şey geçti.
Ancak korkunuzla arkadaş olduğunuzda hayatı dolu dolu yaşamaya başlayabilirsiniz. Belirlenen fobiye ek olarak, akıl yürütme yeteneğine sahip çok zeki bir insansınız.

ANA KORKUNUZ ÖLÜM

2. KAPI

Ana korkunuz diri diri gömülmek veya ani ölümdür. En önemlisi sonsuza kadar yaşamak istiyorsun ama arzunun en azından kısmen gerçekleşmesi için kendine daha iyi bakmıyorsun.

Kendi sağlığınız konusunda oldukça dikkatsizsiniz. Kendinize karşı tutumunuzu değiştirin, sevdiğinizin kıymetini bilin ve başkasını değil, kendinizi yeniden ilk sıraya koyun.

3. KAPI

Hayatta en çok üzüntüden ve yalnızlıktan korkarsın. Bu nedenle insanları kendinizden uzaklaştırırsınız ki bu da aslında sizi en önemli korkunuza götürür.
Bu bir paradoks, ama sen kendi kendini bir karabasana sürüklüyorsun. Korkunuzla olan ilişkinizi yeniden düşünün. Kendiniz ile barışarak onu dizginleyebilirsiniz. Bu kısır döngüden çıkmak sizin elinizde.

EVSİZ KALMA KORKUSU SİZİ KEMİRİYOR

4. KAPI

Ana korkunuz evsiz kalmaktır. Ev sizin için gerçek bir kaledir ve konfor ve barış için sonuna kadar savaşmaya hazırsınız. İronik bir şekilde, sakin yaşamınıza müdahale eden insanlar var.

Onların oyunlarına gelmemeye çalışın, sabırlı olun ve yerinizi koruyun. Kendi mutluluğunuzun mimarı olduğunuzu unutmayın.

5. KAPI

Sen çok zeki ama kapalı bir insansın. Hayatta en çok eksikliğini duyduğun şey netliktir. Bazen bir sisin içinde yaşıyormuş gibi hissediyorsun. Daha bilinçli yaşamaya çalışmalısın.

Dünü düşünme, yarını biraz düşün, tamamen şimdiki ana konsantre ol. Bu yaklaşımı uygulayarak hayatın daha yaşanır hale geldiğini ve düşüncelerinde de net bir görüşün olduğunu fark edeceksiniz!

6. KAPI

Her şeyden önce, hayatınızda konfor eksikliğinden şikayetçisiniz. Doğanız gereği bir lider olmanıza rağmen, genellikle bir arıza yaşıyorsunuz. Belirsizlikler kelimenin tam anlamıyla enerjinizi emiyor.

Bu anlaşılabilir bir durumdur, bu nedenle göreviniz kendinizi unutmamak, daha fazla dinlenmek ve rahatlamaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN