Son günlerin en fenomen karakter analizi: Cesaretin varsa sen de yap....

Son günlerin en fenomen karakter analizi: Cesaretin varsa sen de yap....

Giyim, evdeki mobilyalar, doğanın yöneldiği her şey - tüm bunlar bizi şu ya da bu şekilde karakterize eder. Aynı şekilde saç renginiz de sizin karakterinizi net bir şekilde ortaya koyar. Peki hangi renk saç hangi karakteri yansıtıyor?

Kendimizi sunma şeklimiz , kişiliğimiz hakkında çok şey söyleyebilir! Saç rengin senin hakkında ne söylüyor? Mağazaların raflarında bolca renk ve internette stil ipuçları varken, hangi saç renginin bizim için ideal olduğunu , hangisinin iç benliğimize en uygun olduğunu giderek daha fazla düşünüyoruz.
İşte saç rengi ve karakter analizi testi!

DOĞUŞTAN BİR LİDERSİNİZ!

1. KAHVERENGİ SAÇ

Küllü kahveden kestaneye kadar kahverengi saç tonları size en yakınsa, kesinlikle güvenilir bir kişisiniz. Dengeli bir davranışa sahip olma eğilimindesiniz ve diğerleri size güvenilebileceğini gayet iyi biliyor. Çoğu iş kadını bu saç rengini tercih eder.

Bu, bilinçaltında nasıl iş yapacaklarını bildiklerine ve bunu büyük bir beceriyle yaptıklarına dair bir sinyal gönderir. Psikolojik araştırmalar, çoğu erkeğin böyle bir birliğin istikrarını hissettikleri için kahverengi saçlı kızlarla evlendiğini de göstermiştir. Yani, kahverengi saça yöneliyorsanız, tebrikler! Doğuştan bir lider ve başkalarının gözünde inanılmaz derecede çekici bir insan olmanız mümkündür.

sac.jpg

İÇ MANTIĞINIZ ÇOK YÜKSEK

2. SİYAH SAÇ

Esmerler çok koyu kahve saçlı kadınlar olarak da anlaşılabilir ama biz yine de siyah saçlı ve kömür karası saçlı kadınlara meylediyoruz. Kesin bilimlere ve sayılara karşı bir eğiliminiz var.

Finans uzmanlarının büyük çoğunluğunu oluşturanlar esmerlerdir. Cevapları genellikle dışarıda değil, kendinizde ararsınız. Yani mantığınız ağır basar. Ve içinizdeki bu mantıkla, karmaşık bir matematiksel denkleme ve kişisel bir soruya yanıt ararken eşit derecede dengelisiniz. İnsanlar size tavsiye için gelir ve çoğu zaman bunu çok dikkatli ve ihtiyatlı bir şekilde verirsiniz. Aynı özenli insanları yanınızda görmek istersiniz.

KIZIL: TUTKUNUN RENGİ!

3. KIRMIZI SAÇ

Bakır, ateşli ve Titian saç tonlarını seviyorsanız, büyük olasılıkla çok gururlu ve kendine güvenen bir insansınız. Kendinize ve yeteneklerinize yüksek bir özgüvene ve samimi bir inanca sahip değilsiniz. Sen çok tutkulu bir insansın. Basmakalıplara göre, kızıl saçlı güzeller inanılmaz derecede tutkulu ve sizin durumunuzda gerçek bu.

Hayata olan tutkunuz etrafınızdakileri memnun ediyor. Hem işte hem de özel yaşamda, yukarıdaki niteliklerin tümü size iyi hizmet eder, ancak kendinizi kontrol etmeyi unutmamalısınız. Yüksek benlik saygısı kolayca kibire ve ardından küstahlığa dönüşür, bu da arkadaşlarınız ve ailenizle olan ilişkilerinizi hızla mahvedebilir.

İÇSEL İSTİKRAR VE DENGENİN BİR İŞARETİ!

4. LEYLAK RENGİ SAÇ

Lavanta, leylak ve mor tonları sıra dışı görünüyor ve aynı zamanda çekicilikten de yoksun değiller. Bu saç rengine sahip bir kızın hayal gücü ve doğanın inceliği inkar edilemez. Muhtemelen iyi gelişmiş bir sezgiye sahip ruhani bir insansınız. Psikolojide mor, düşünce ve duyguların uyumunun rengi, içsel istikrar ve dengenin bir işaretidir. Dünyayla ve kendinle uyum içinde yaşıyorsun.

Aynı zamanda, doğal hayal gücünüz hem bir hediye hem de bir bela olabilir. Bir yandan orijinal, standart dışı çözümleri mükemmel bir şekilde bulursunuz, ancak diğer yandan başka dünyalara çok fazla uçmayın: düşüncenizin hangi boyutta dolaştığını herkes anlayamaz.

MACERACI BİR KİŞİSİNİZ

5. MAVİ SAÇ

Böyle bir saç rengi seçimi nadirdir ve aynı zamanda sahibini çok açık ve rahat bir insan, bir maceracı ve macera aşığı olarak nitelendirir. Bununla birlikte mavi saç rengi, kendi kişiliğinize daha fazla dikkat etmeniz gerektiğinin bir işaretidir.

Senin için hayat bir sahne ve daha azına razı olmayacaksın. Seyircinin dikkatini nasıl çekeceğinizi biliyorsunuz ve bu nedenle partilerde ve toplantılarda her zaman hoş karşılanan bir misafirsiniz. Ancak arkadaş listenize baskın yapın: orada kim var? Sizi önemseyen insanlar mı yoksa sadece sizin tarafınızdan eğlendirilmekle ilgilenen insanlar mı?

6. OMBRE SAÇ

Ombre, karmaşık doğa tarafından seçilir. Bir anlamda ikili bir kişiliğe sahipsiniz. Fransızcadan tercüme edilen ombre, gölge, gölge anlamına gelir. Bu özellik , içsel doğanızı mükemmel bir şekilde aktarır. Bir yandan güneşli ve parlak olabilirsiniz ama ayın bir de ters yüzü vardır...

Ama o kadar da kötü değil. Bu ikilik, aynı anda hayatın zorluklarının kayaları arasında manevra yapmanızı ve yüzmenizi sağlar. Tek tavsiye - bir oyuncunun tiyatrosuyla flört etmeyin. Sevdiklerinizin bir bukalemunla yan yana yaşamaktan zevk alması pek mümkün değil.

SAFLIK VE MÜKEMMELLİK İÇİN ÇABALIYORSUNUZ

7. BEYAZ SAÇ

Kar beyazı saç rengi, sizden saflık ve mükemmellik için çabalayan biri olarak bahseder. Kolayca güveniliyorsunuz çünkü doğanız gereği yaşam durumlarını dramatize etmeye meyilli değilsiniz. İnsanlar sizinle kolayca yakınlaşır ve iyi anlaşır. Ve kusurlarınızı özenle gizleyerek çevrenizdekilerin gözünde bu mükemmellikle kalmaya çalışırsınız. Ama aynı zamanda bir aziz değilsin. Etrafınızdaki bu ışık hissine ilgi duyuyorsunuz. Yanlış anlaşılabileceğinizin farkında olun. Duyguların yok, değil mi?

8. TURUNCU SAÇ

Kırmızı ve turuncu temelde farklı renklerdir. Ve bukleleri portakala çok benzeyen kız, sıcak ve samimi bir kişiliğe sahiptir. İyi huylusun ve çok iyi kalplisin. Bir insan kalabalığında, pozitif ada olacak olan sizsiniz. Doğası gereği, bu saç rengine sahip kızlar dışa dönüktür, gösteriş yapmaya ve hatta iddialı olmaya eğilimlidir. İnsanlar kendileri gibi insanları sever ve onlarla iletişim her iki taraf için de bir enerji kaynağı olur. "Portakallar" böyle bir mutluluk ve neşe pilidir. Diyebileceğin başka bir şey var mı!

ÇEKİCİ, CAZİBELİ, ZEKİ

9. SARI SAÇ

Beyler sarışınları tercih eder. Ve bu çok şey söylüyor. Kadınsı bir çekiciliğe sahipsiniz. Cesaretle sınırlanan bir kibir payınız da var. Ve kesinlikle reddedemeyeceğiniz şey, doğrudanlık ve açıklıktır. Çekiciliğinizi kontrol etmeyi seviyorsunuz ama bu zekadan yoksun olduğunuz anlamına gelmiyor.

Göz çırpma + hayat bilgisi = hayatta iyi ilerleme. Senin gibi insanlar hakkında "uzağa gidecek" diyorlar. Cazibeniz, hayattan geçmenize ve kazanmanıza izin verir. Bir sorun: dünya basmakalıp düşünüyor. Ve sarışın, zihninizin ve çok yönlü doğanızın sadece sizin tarafınızdan değil, çevrenizdekiler tarafından da görülmesi için çok uğraşmak zorunda kalacak.

10. GRİ SAÇ

Burada sadece gri saçlardan değil, aynı zamanda gümüş tonlarında boyalı saçlardan da bahsediyoruz. Her zaman trend içindesiniz ve modaya ayak uydurmaya çalışıyorsunuz, ancak bu asla kaba görünmüyor. Gümüş, örneğin spor arabalarda olduğu gibi bir parlaklık işaretidir. Yani kapak kızı olmak istiyorsun. Ne fazla ne az. İyi gittiğini kabul etmelisin. Ancak, kıskançlığa dikkat edin. Ne kadar topraklanmış olursanız, diğer insanlarla olan ilişkileriniz o kadar iyi gelişir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN