Bu güneşli cumartesi 2 burcun üzerine kabus gibi çökecek! İşte hafta sonuna kötü başlayacak burçlar...

Bu güneşli cumartesi 2 burcun üzerine kabus gibi çökecek! İşte hafta sonuna kötü başlayacak burçlar...

Bu sabah Mars, Neptün ile kare açı yapacak ve önceliklerimize odaklanmakta zorlanabiliriz. Mars, Neptün'un yaydığı enerji, özellikle ilham perilerinizi dalgalandıracak. Bu dalgalanma hem yukarı hem de aşağı yönde olacak.

19 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Motivasyon veya enerji seviyeleri, olasılıklarla boğulmuş hissettiğimiz ve bir sonraki adımımız hakkında kararsız kaldığımız için azalabilir. Arzuları tespit etmek zorlaşacak. Bunun yerine, ilham alışılmadık kaynaklardan gelecek. Rota değişikliği veya eylemden bir kopuş yaşayabilirsiniz.

Bu transit ile sınırları ve sınırları olan zorluklara dikkat etmeliyiz. Kolay yolu seçme girişimleri muhtemelen geri tepecektir. Bununla birlikte, hayal kırıklığından iyileştirmeler yapmak için motivasyon bulabiliriz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Önümüzdeki gün, bireycilik ve bağımsızlık arzunuzu ön plana çıkarabilir. Genelde arkadaşlarınızın veya aile üyelerinizin tuhaflıklarına ve küçük eksikliklerine müsamaha gösteriyorsunuz, ancak bunlar ilişkilerinizin önünde gerçek engeller oluşturuyor. Durumu düzeltmenin tek yolu tatile gitmek. Biraz yalnız kalmak sizi beladan uzak tutacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günü en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız, ekibinizi veya ailenizi birlikte çalışmaya ikna etmeye çalışın. Şu anda herkesin programı doluyken, bunu yapmak zor. Çabalarını koordine etmek ve uyumu yönetmek ne kadar zor olsa da, karakterinizin gücü ve takım ruhunuz her şeyin yoluna girmesini sağlayacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Önümüzdeki gün kolay olmayacak. Barış ve istikrarı özlüyorsunuz, ancak şu anda her şey askıda. Durum hakkında biraz perspektif kazanmak için önünüzdeki günü kullanın. Buz eriyene ve olay akışı devam edene kadar, neden enerjinizi başka bir çabaya ayırmayasınız?

burc1.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Son zamanlarda, partnerinizin dikkatsiz olduğu hissine kapılıyorsunuz. Gerginlik artıyor ve bugün, muhtemelen aşırı şüphe nedeniyle öfkeyle kaynayacaksınız. Aşkınız şüphesiz fırtınalı. Ancak tartışmadan sonra barışmak çok eğlenceli olacağa benziyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bazı günler tatilde olmak daha iyidir! Bugün düşünmekle yükümlü olduğunuz şey bu. Tüm projeleriniz bataklığa saplanmış, tekerlekleriniz boşa dönüyormuş gibi hissediyorsunuz. Ancak işler bir an için tıkansa bile, inancınızı kaybetmeyin. İç benliğiniz istikrar kazanıyor.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Derinlerde bir yerde aşk hayatınıza yeni bir ruh katmak için bir dürtünüz yok mu? Elbette, bazı şeyleri söylemek yapmaktan daha kolaydır. Şu anda, partneriniz şöyle dursun, kendinize ayıracak fazla zamanınız yok. Ancak bugün, kendinizi ve partnerinizi yakınlaştırmanıza yardımcı olacak bazı kararlar verebilirsiniz.

burclar-astroloji.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İhtiyacınız olanı alma zamanı. Arzularınız her zaman size iyi gelecek şekilde ortaya çıkmaz ve bu gerginliğe neden olabilir. Özellikle aşk hayatınızda, arzularınızı size iyi gelen şeylerle birleştirmenin imkansız olduğunu hissediyorsunuz. "Yaratıcı" dünyanızda kalmakla hayatınızı biriyle paylaşma fikri arasında gidip geliyorsunuz. Bunların her ikisini de tercih edebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sıkı tutunun! Çünkü bugün duygusal bir hız trenine bineceksiniz! İlişkilerinizde bir şeyler ters gidiyor gibi görünüyor ve kendinizi zıt yönlerde parçalanmış hissediyorsunuz. Bir güç sizi içsel evreninizi zenginleştirmeye itiyor ve başka bir güç sizi yakın zamanda tanıştığınız birinin kollarına itiyor. Çatışmalardan kaçınmak için kendinizi farklı meselelerle meşgul edin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İnsanlar bugün sizin bir yıldız olduğunuzu düşünecek! Yine de kendinizle ilgili böyle hissetmeyebilirsiniz. Son zamanlarda kendinize olan güveninizi mi kaybettiniz ve şimdi telafi mi etmeye çalışıyorsunuz? Hayatınızda daha fazla başarıya ihtiyaç duyuyor musunuz? Tüm bunlar mümkün, ancak ilerleme kaydedecekseniz bazı riskler almanız gerekecek.

burc.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yetenekli olup olmadığınızı sorgulamayı bırakın. Bu tür soruların kesinlikle zamanı değil. Şimdi somut bir şey üzerinde çalışma zamanı. Başarılı olmak için başkalarının yardımına ihtiyacınız olacak, bu yüzden onları sizinle ortaklık kurmaya ikna etmeye çalışın. İnsanları kendi tarafınıza çekmek için normalde olduğundan daha fazla taviz vermeniz gerekebilir. Çukurdan çıkıp harekete geçme zamanı!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Ömür boyu bir partner mi yoksa kısa bir karşılaşma mı, hangisi olacak? Bu, bugünün sorusu. Neden ikisini de seçmiyorsunuz? Bağımsızlığınızı korurken eşinizle sevgili olmayı hayal edebiliyor musunuz? Sizi bu iki fikir arasında seçim yapmaya zorlayan eski moda fikirlerin etkisinde kalmayın. Modern dünyada seçeneklerinizin sandığınız kadar sınırlı olmadığını unutmayın!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Asla olduğunuzdan başkası gibi görünemezsiniz! Başka biri olma hayalleriniz, size musallat olmak için geri gelen hayaletler gibidir. Onları hemen kovun!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN