Recep İvedik ile büyük sükse yapmıştı! Şahan Gökbakar yeni projesini açıkladı: İlk kez yapacak! İşte yayınlanacağı kanal...

Recep İvedik ile büyük sükse yapmıştı! Şahan Gökbakar yeni projesini açıkladı: İlk kez yapacak! İşte yayınlanacağı kanal...

Recep İvedik 7 ile büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Disney Plus için bir dizi çekeceği öğrenildi. Celal ve Ceren'e benzer şekilde planlanan dizinin sekiz bölümden oluşması öngörülürken diziyi Togan Gökbakar'ın üstleneceği söylendi.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günelerde Recep İvedik 7 filmini online dizi ve film platformu Disney Plus'ta vizyona getirdi. Recep İvedik serisiyle geniş bir kitlenin sevgisini kazanan ünlü oyuncunun şimdi de dizi çekme hazırlığına başlayacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre dizinin adı henüz belli değil, ancak Şahan Gökbakar'ın 2013 yapımı Celal ile Ceren filmine benzeyeceği konuşuluyor. Dizinin ilk sezonunun 8 bölümden oluşacağı belirtilirken dizinin yönetmenliği de Togan Gökbakar'ın yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Şahan Gökbakar yeni projesi

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN DİZİSİNİN KONUSU

Dizi, eğitimli ve kültürlü bir kadın olan Ece ile zıt kutuplu kocası Erdal'ın renkli hayatlarını mizahi bir dille anlatıyor. Çiftin ailesi ve mahalle arkadaşları da diziye katılıyor. Ayrıca magazin programlarının yorumcuları ve popüler restoran sahipleri de diziye katılacak. Yakın zamanda çekimlerine başlanacak dizide Şahan Gökbakar'a kimin eşlik edeceği henüz belli olmadı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN