Resimde gizli bir hırsız var! Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar 7 saniyede bulabiliyor!

Resimde gizli bir hırsız var! Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar 7 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon vizyon mücadelesi: Partide bir hırsız var. 7 saniye içinde fark edebilir misin? Şimdi gözlem becerilerinizi test edin!

Görsel yanılsamalar olarak da adlandırılan optik yanılsamalara, gerçeklik algımız gerçek gerçeklikten farklı olduğunda görsel sistem neden olur. Optik illüzyonlar, netizenler arasındaki son çılgınlıktır. Bunlar, ilk bakışta çıplak gözle görülemeyen gizli bir nesneyi gizleyen ya da bazen nesne gözümüzün önünde olduğu halde görme sistemimizin önyargıları nedeniyle göremediğimiz akıl almaz görüntülerdir.

Optik illüzyon zorluklarını uygulamanın, dikkat süresini ve gözlem becerilerini geliştirmek için oldukça faydalı olduğu öne sürülüyor. Optik illüzyon meydan okumalarının hayranıysanız, buna bayılacaksınız. Başlayalım.

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HIRSIZI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, davetlilerin tartıştığı bir parti sahnesini gösteriyor. Partide dedikoduyla hiç ilgilenmeyen bir misafir vardır, o misafirin aklında başka bir şey vardır.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere partide bir hırsız vardır ve okuyucuların hırsızı 7 saniyede fark etmesi gerekmektedir. Senin zamanın şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun!

GİZLİ HIRSIZI BULDUN MU?

Bu zeka bulmacası gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Hırsızı gördünüz mü? Acele edin, zaman geçiyor. Kimin tuhaf davrandığını görmek için tüm konukları kontrol edin. Hırsızı yakında fark edebilirsiniz. Gizli hırsızı tespit ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Aramayı durdurabilirsiniz. Hırsızı buldun mu? Eğer öyleyse, ne kadar çabuk? Okuyucularımızın çoğunun hırsızı çoktan fark etmiş olabileceğine inanıyoruz. Bazılarınız hala nerede olduğunu merak ediyorsa, aşağıdaki çözüme göz atın.

Partideki hırsız, bir konuğun bileziğini tutarken görülebilen bir çocuktur. Resmin sol tarafında görülüyor.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN