Resimde gizli bir yüz var! Sadece IQ seviyesi 130 ve üzeri olanlar 9 saniyede buluyor...

Resimde gizli bir yüz var! Sadece IQ seviyesi 130 ve üzeri olanlar 9 saniyede buluyor...

Optik illüzyonlar, algımızı ve görsel becerilerimizi zorlayan, akıl almaz görüntülerdir. Bu resimde gizli bir adam var. Onu 9 saniyede fark edebilir misin? Şimdi görsel becerilerinizi test edin!

Optik illüzyonlar, algımızı ve görsel becerilerimizi zorlayan, akıl almaz görüntülerdir. Bu yanılsamalar beynimizin bu karmaşık görsel bilgiyi nasıl işlediğine dair derin bilgiler sağlar.

Optik illüzyonlar aynı zamanda beynin görsel hafıza ve zekadan sorumlu alanlarının uyarılmasına da yardımcı olur. Bunlar, görsel sistemimizin etrafımızdaki şeyleri gözlemleme yeteneğini test etmeye yardımcı olan basit araçlardır. Resimdeki gizli adamı bulabilir misin?

1-006.jpg

ORMANDAKİ GİZLİ ADAMI 9 SANİYEDE BULUN

Okuyucular için ormanda tek başına yürüyen bir adamın görüldüğü bir resim paylaştık. Ancak adam yalnız değil, bu resimde açıkça saklanan ikinci bir adam var.

Okuyucular için zorluk, saklanan adamı 9 saniyede tespit etmektir. Netizenler bu zorluğun üstesinden gelmekte zorlanıyor. Çözebilir misin? Zamanınız şimdi başlıyor!

GİZLİ ADAMI GÖRDÜN MÜ?

Bu tür zorlukların düzenli olarak uygulanması, bilişsel yetenekleri geliştirme ve böylece yaşlı insanlarda bilişsel gerilemeyi önleme yeteneğine sahiptir. Ek olarak, bu zorluklar hem çocuklar hem de yetişkinler için iyi olan dikkat süresini ve konsantrasyon gücünü artırmaya yardımcı olur. En keskin gözlem becerisine sahip biri misiniz? Hadi bulalım!

Yalnızca detaylara çok dikkat eden kişiler gizli adamı hızla bulabilirler. Görüntüyü dikkatlice kontrol edin, adam tam gözünüzün önünde. Ancak resimde kendini gizleme şekli onu gözler için zorlaştırıyor. Acele edin, zaman geçiyor. Gizli adamı gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜM

Süre doldu. Keskin gözlü okuyucularımızdan bazılarının gizli adamı çoktan fark etmiş olabileceğini düşünüyoruz. Tebrikler! Olağanüstü gözlem becerileriniz ve detaylara dikkatiniz var. Ancak gizli adamı bulamayanlar aşağıdaki çözüme göz atabilirler.

Saklanan adamı, resmi 180 derece döndürerek tespit edilebilirsiniz. Kendisi görüntünün sol tarafındadır.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN