Resimdeki 474 sayısını bulanların IQ seviyesi 130'un üstünde çıkıyor! Yalnızca gerçek zekiler bulabiliyor!

Resimdeki 474 sayısını bulanların IQ seviyesi 130'un üstünde çıkıyor! Yalnızca gerçek zekiler bulabiliyor!

Bilişsel işlevi ve beyin gücünü artırmanın kanıtlanmış bir yöntemi, zor zeka oyunları, optik illüzyonlar ve diğer bulmacaları çözmektir.

Beyninizi sağlıklı ve aktif tutmak önemlidir, ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmek her zaman kolay değildir, özellikle de vücudunuza yaptığınız gibi beyninizi çalıştıramazsanız. Bununla birlikte, bilişsel işlevi ve beyin gücünü artırmak için kanıtlanmış bir yöntem, zorlu zeka oyunları, optik illüzyonlar ve diğer bulmacaları çözmektir.

İlk başta zorlu bulmacalarla mücadele ederken, ne kadar sık ​​pratik yaparsanız o kadar iyi olursunuz ve çok geçmeden deha düzeyinde zeka oyunları çözersiniz. Öyleyse, beyin gücünüzü test etmenin bir yolunu arıyorsanız, neden bu insanların kafalarını kaşımasına neden olan bulmacayı denemiyorsunuz?

1-003.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ SAYILARI BULABİLİR MİSİN?

Tek yapmanız gereken 444'lerin arasında bir yerlerde saklanan 474 sayısını bulmak. İlk bakışta öyle görünmeyebilir, ancak aşağıdaki resimde 444'lerin geri kalan sıralarıyla aynı olmayan bir sayı var.

Resimdeki tek sayıyı sadece 20 saniye içinde tespit etmeyi başarırsanız mükemmel bir görüşe sahip olabilirsiniz, yani onu ne kadar çabuk bulabilirsiniz? Sayıyı bulmanız 20 saniyeden uzun sürerse endişelenmeyin, bulmacayı herhangi bir sürede çözmek bir başarıdır ve cevaba ulaşmak için biraz daha zaman ayırmanız, pratik yapmaya devam etmeniz gerektiği anlamına gelir.

GİZLİ SAYILARI BULDUN MU?

Bir ipucuna ihtiyacınız varsa, size bir ipucu verelim: Aramanızı resmin sol tarafına odaklamanız gerekir, böylece sağdaki herhangi bir şeyi görmezden gelebilirsiniz, çünkü numarayı orada bulamazsınız. Şimdi gizli sayıları buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Size cevabı vermek üzereyiz, bu yüzden henüz bilmek istemiyorsanız, daha fazla ilerlemeyin. Aşağıdaki resimde numaranın nerede gizlendiğini görebilirsiniz.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN