Resimdeki 5 boş şişeyi sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Resimdeki 5 boş şişeyi sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Yalnızca keskin görüşe sahip kişiler, bu zeka bulmacasındaki boş şişeleri saniyeler içinde fark edebilir. Aşağıdaki resimde 5 boş şişeyi bulabilir misiniz?

Optik illüzyonlar, algınıza meydan okudukları ve gözlem becerilerinizi test ettikleri için kafa karıştırıcı ve aldatıcıdır. Bununla birlikte, bu bulmacaları çözmek son derece ilginçtir, bu nedenle günümüzde optik illüzyon görüntüleri ve sınavları internette oldukça popüler hale gelmiştir.

Bu bulmacaları çözmenin anahtarları, mükemmel odaklanma, olağanüstü gözlem becerisi ve ayrıntılara dikkat etmektir. Araştırmalara göre, optik illüzyonlar konsantrasyon ve gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Resimdeki 5 boş şişeyi bulabilir misin?

1-018.jpg

RESİMDEKİ BOŞ ŞİŞELERİ BULABİLİR MİSİN?

Macar grafik sanatçısı Gergely Dudas'ın yeni bir illüstrasyonu internette viral oldu. Resim sizi beş boş şişe bulmaya davet ediyor. Ancak buradaki zorluk, beş boş şişeyi 10 saniye içinde görmeniz gerektiğidir.

Resimde denizde yüzen şişeleri üç yunusla birlikte görebilirsiniz. Şişelerin içinde kağıt var ama beş şişe boş. 10 saniye içinde tespit edebilir misin?

BOŞ ŞİŞELERİ BULDUN MU?

Yukarıda paylaşılan görüntü, gözlem becerilerinizi test etmenin basit bir yoludur. Resimdeki beş boş şişeyi görebiliyor musunuz? Keskin görüşe sahip kişiler, boş şişeleri saniyeler içinde fark eder. Bunu çözmenin anahtarı, görüntüyü dikkatlice incelemektir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Boş şişeleri çoktan gördünüz mü? Henüz boş şişeleri göremiyorsanız endişelenmenize gerek yok çünkü burada sizin için bir çözümümüz var. Kontrol edin, şişelerin yerleri kırmızı dairelerle işaretlenmiştir.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN