Resimdeki çekirdeksiz karpuzu bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece üst düzey IQ'ya sahip olanlar 8 saniyede buluyor

Resimdeki çekirdeksiz karpuzu bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece üst düzey IQ'ya sahip olanlar 8 saniyede buluyor

Bu optik illüzyon, görme yeteneğinizi ve gözlem becerilerinizi test edecek. Çekirdeksiz karpuzu 8 saniyede tespit edin ve görüşünüzü test edin.

Optik illüzyonlar, beynimizin gerçeklikten farklı bir şey algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için bizi kandırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Optik yanılsama resimleri genellikle üçgenler, daireler, kareler, dikdörtgenler vb. gibi basit şekiller kullanılarak oluşturulur. Daha sonra bu şekiller, yanılsamayı oluşturmak için çeşitli şekillerde düzenlenir. Amaç, gerçekte orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi görmektir. Aklınızı başınızdan alacak zorlu bir mücadeleye hazır mısınız? Başlayalım.

1-015.jpg

RESİMDEKİ ÇEKİRDEKSİZ KARPUZU BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyonda, bir dizi karpuz dilimi olduğunu görebilirsiniz. Tüm karpuz dilimlerinin içinde çekirdekler bulunuyor, ancak biri hariç hepsi. Sizin için test, verilen sürede çekirdeksiz karpuzu bulmaya çalışmaktır. Bu optik illüzyon için 8 saniyeniz var. Senin zamanın şimdi başlıyor.

RESİMDEKİ GİZLİ KARPUZU BULDUN MU?

Çekirdeksiz karpuzu gördünüz mü? Değilse, size bir ipucu verelim. Optik illüzyon ipucu: Çekirdeksiz karpuz dilimi, görüntünün sağ alt tarafında bir yerdedir. Bu önemli ipucu ile gizlenen nesneyi verilen sürede bulmanızı bekliyoruz. Çekirdeksiz karpuzu gördünüz mü? Soruya cevabınız evet ise tebrikler, en keskin gözlere sahipsiniz. Bu optik illüzyon IQ testinin çözümünü görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu optik illüzyonda, çekirdeksiz karpuz dilimini 8 saniyede bulmanız gerekiyordu. Bu testi verilen sürede geçemezseniz merak etmeyin, bu optik illüzyon testinin çözümü aşağıda verilmiştir.

2-003.jpg

Umarız bu optik illüzyonu yeterince zor bulmuşsunuzdur. Bunları çözerken daha çok eğlenmek, aynı zamanda odaklanma ve gözlem becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, saatlik bir doz bilgi ve eğlence için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN