Resimdeki gizli atı kimse göremiyor! Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki gizli atı kimse göremiyor! Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

IQ'nuzu test etmek için optik illüzyon: Bu resimde gizli bir at var. 6 saniyede bulabilir misin? Şimdi bu meydan okumayı dene!

Optik yanılsamalar akıl almaz görüntülerdir. Genellikle gerçeklik anlayışımıza meydan okuyarak algımız üzerinde oyunlar oynarlar. Bu illüzyonlar, büyüleyici görsel deneyimler yaratmak için şekilleri, renkleri ve desenleri manipüle edebilir.

Çalışmalar, optik illüzyonların düzenli olarak uygulanmasının bireylerde uyanıklık düzeyini artırabileceğini, stresi azaltabileceğini ve daha iyi konsantrasyon gücü geliştirebileceğini göstermektedir. Gözlem becerilerinize meydan okuyacak benzer bir optik yanılsama burada sunulmaktadır.

2-014.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ATI BULABİLİR MİSİN?

Bu görüntüde, bir ağacın altında oturan ve kuşları besleyen bir adam görülebilir. Bu resimde gizli bir at var ve atı bulmak için 6 saniyeniz var. Sadece çok zeki beyinler atı çabucak görebilir. Gizli atı bulabilir misin? Hadi bulalım.

Resme yakından bakarsanız, gizli atı görebileceksiniz. Atı gördünüz mü? Acele edin, zaman geçiyor. Bir ipucuna ihtiyacım var. Hadi bakalım. At, ağacın yanında bir yerde. Atı şimdi fark ettin mi?

GİZLİ ATI BULDUN MU?

Optik illüzyonlar, beynimizin görsel bilgileri nasıl işlediğini daha iyi anlamak için psikologlar ve sinirbilimciler tarafından incelenmiştir. Araştırmacılar, bu yanılsamaları inceleyerek görsel sistemimizin karmaşık işleyişine dair içgörüler kazandılar.

Bazılarınızın gizli atı çoktan bulmuş olabileceğini düşünüyoruz. Tebrikler! Olağanüstü gözlem yeteneğiniz var. Yapamayanlar çözüm için okumaya devam edebilir.

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Saklı at, ağaç ile kaya arasındaki boş alanda, bir bacağı oluşturan adamın çantası ve atın kulaklarını oluşturan bir kuş ile bir taslak olarak görülebilir.

3-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN